Ben jij opzoek naar persoonlijke inzichten? Twijfel jij of het handig is om voor jezelf te beginnen? Heb jij al een bedrijf en wil jij daar meer uithalen? Wil jij wel weten hoe het in de liefde zal lopen? Voel jij je zoekende maar je weet niet precies waarnaar? We hebben allemaal wel levensvragen! Bij een videoreading zal ik (op afstand) jouw energie lezen en breng ik je inzichten met behulp van orakel en tarotkaarten. Mijn videoreadings zijn zoals ik ben: vol energie, met een glimlach, uniek en eerlijk. videoreading

“Ontdek de kracht van de videoreading!”

De persoonlijke reading zal een positieve verandering brengen in jouw leven. Je kan dit altijd terugkijken en de inzichten opnieuw gebruiken. Door een persoonlijke reading ga jij…

  • Antwoorden op vragen ontvangen

  • Inzicht in jouw manifesteren opdoen

  • Kracht zien en vinden in jezelf

  • Inzien wat jij kan verbeteren in jouw leven

  • Het leven en jezelf vanuit een ander perspectief bekijken

Orakelkaarten Volg je hart

“Wanneer jij je hart volgt, komt er iets magisch in beweging

Een persoonlijke videoreading is een boodschap voor jezelf, jouw kunnen, doen en denken. Maar het brengt je verder! Ook zal het je meer manifestatiekracht geven, om dieper en groter te manifesteren. Door het gebruik van orakel en tarotkaarten krijg jij eerlijk en persoonlijk antwoord op jouw vragen.

“Vragen, antwoorden, inzichten”

Vragen: Heb jij vragen over werk, liefde, manifesteren, of ondernemerschap waar je graag inzichten over wilt ontvangen. Vragen die je remmen of blokkeren in je leven en in het manifesteren. Jij gaat deze vragen stellen aan mij, zodat ik deze persoonlijk kan beantwoorden.

Antwoorden: Jij ontvangt een persoonlijke videoreading van mij, met antwoorden op jouw vragen. Deze antwoorden geven je altijd de juiste inzichten die jij nodig hebt op dit moment. Ze komen door de orakel en tarotkaarten die ik leg op intuïtie.

Inzichten: Door de antwoorden krijg jij inzichten, en mijn antwoorden zullen meer zijn dan je vraagt. Hierdoor zal jij vooruitkomen in je leven en in manifesteren, je maakt een persoonlijke groei door die je meteen in de praktijk kan toepassen.

Een persoonlijke videoreading

Binnen 3 werkdagen na het ontvangen van de betaling ontvang jij videoreading via geheime link met opname.
Voor: € 77,00

Na betaling ontvang je een mail houd ook je spam of ongewenste map in de gaten.

Die mail beantwoord je met een foto van jezelf.
En de 2 vragen  die je wilt stellen.

Als ik je e-mail heb ontvangen met je vragen en foto zal ik reageren, zodat jij weet dat het goed is aangekomen en vanaf dat moment gaan de 3 dagen in

Hierna ontvang jij per email een link met jouw persoonlijke videoreading.

LET OP: Je moet minimaal 18 jaar zijn om een videoreading te mogen boeken bij mij, en ik beantwoord geen vragen over overledenen, zwangerschap en/of gezondheid. Raadpleeg hiervoor altijd je huisarts of specialist!

“Jij bent hier op de juiste plek!”

JAA, IK VOLG MIJN HART!

Reactie’s over de videoreading:

Corrie Bilderbeek reading

Zonder op de klok te kijken ontving ik een adembenemende reading. Geweldig zakelijke adviezen, ze wist precies waar ik mee bezig was. Tips, die ik zeker ten harte ga nemen. Ook op het persoonlijk vlak wist ze me Alles te vertellen. Snappen zal ik het nooit maar hiermee zet je wel veel dingen “Op een rijtje” voor jezelf. Dat geeft rust Johanna Dijkstra jouw videoreading heeft me weer vele stappen vooruit gezet op mijn levenspad.
Dank daarvoor.
Corrie Bilderbeek

Janny Zeinstra reading

Wat ben ik blij dat ik vandaag tot 1 van jou Tarot klanten hoorde.  Je haalde precies naar boven wat ik eigenlijk in mijn achterhoofd al wist,  maar waar ik bevestiging over nodig had. Ook heb je mijn ogen geopend en heb je mij fijne tips gegeven. Dit was voor mij de eerste keer, maar beslist niet de laatste. Wat ben jij een prachtig en eerlijk mens. Ik ben het waard, maar jij meer dan dat. Ontzettend blij dat ik jou ben gaan volgen en gelijk al voelde ik dat jij iets bijzonders had. Dat bleek vandaag dan ook duidelijk. Nogmaals bedankt Johanna!
Janny Zeinstra

Gretha van de heide videoreading

Dit had ik even nodig van Johanna,luisterend oor. Goed advies en eerlijke ware woorden.
Door haar eerlijke woorden zie ik de toekomst weer positief en sta ik weer wat sterker.
Dank je Johanna en tot volgende keer 😘😘
Gretha van de Heide

Jose La Fleur Videoreading

Johanna is een lieve spontane vrouw die mij erg goed heeft geholpen met mijn levens vraagstukken. Ze is een zeer goed luisterend oor en verstaat haar vak. Ik kan uit ervaring zeggen dat ik de persoonlijke video reading kan aanbevelen.
José La Fleur 

Carin Wagemans videoreading

Lieve Johanna, Wauw, wauw, wauw Ik was er ontroerd door. Zo herkenbaar en duidelijk. Je wist precies te benoemen wat mij tegen houd en op welke manier ik die patronen kan doorbreken. Ik ga aan het werk met je tips en adviezen. Dit had ik echt even nodig. Dank je wel.
Carin Wagemans 

Marie rose Neierink droomleven

Lieve Johanna, wat een eye-openers heb jij mij gegeven met de videoreading.
Dit was niet mijn eerste reading bij jouw, en ook zeker niet mijn laatste.
Je hebt mij nieuwe inzichten gegeven en daarvoor mijn grote dank.
Ik kijk het nog vaak terug om even weer in de positieve energie te komen.
Marie-Rose Neirinck

“Alles wordt bepaald door wat je gelooft”

Videoreading

Videoreading Johanna

2 Vragen
Duidelijke foto van jezelf
Binnen 3 werkdagen ontvang je de videoreading

 € 77,00 (incl.btw) 

NU € 22,00 korting

 € 55,00 (incl.btw) 

JAA, IK VOLG MIJN HART!