“Ontdek de kracht van een videoreading

Een videoreading zal je inzichten en manifestatiekracht geven, om dieper en groter te manifesteren voor jezelf en je onderneming. Een videoreading brengt je veel méér dan je wellicht denkt.

Je kan een persoonlijke videoreading of zakelijke reading aanvragen. Volg je gevoel en kies wat bij jou past. Door het gebruik van orakel- en inzichtkaarten krijg jij een eerlijk en persoonlijk antwoord op jouw vragen.

“Vragen, antwoorden, inzichten”

Vragen: Heb jij vragen over je privé leven werk, liefde, manifesteren, of ondernemerschap waar je graag inzichten over wilt ontvangen. Vragen die je remmen of blokkeren in je leven en in het manifesteren. Jij mag deze vragen, hoe gek ze soms voor jezelf zijn, aan mij stellen zodat ik deze persoonlijk kan beantwoorden. Denk niet klein, maar juist groot om je vragen te stellen aan mij.

Antwoorden: Jij ontvangt een persoonlijke boodschap van mij met antwoorden op jouw vragen. Deze antwoorden geven je altijd de juiste inzichten die jij nodig hebt op dat moment. Mijn sterke intuïtie samen met de orakelkaarten geven jou een eerlijk antwoord op je vraag. Meestal komt er iets speciaals voor je naar boven waar je nog niet aan gedacht had. Ontdek zelf de kracht van de videoreading.

Inzichten: Door de antwoorden krijg jij inzichten en mijn antwoorden zullen meer zijn dan je vraagt. Hierdoor zal jij vooruitkomen in je privé leven, onderneming en met het manifesteren van je dromen. Je maakt een persoonlijke groei door die je meteen in de praktijk kan toepassen. In het 30 minuten gesprek na de videoreading, mag je mij alles vragen zodat je nog meer inzicht zal ontvangen.

“Jij bent hier op de juiste plek!”

Johanna Dijkstra manifesteren Rust in je hoofd

“Persoonlijke videoreading!”

Soms voel je alleen en heb je even een klankbord nodig van iemand die je (nog) niet kent. Voel jij je zoekende, naar persoonlijke inzichten over werk, liefde en/of financiën? En je weet dat er meer mogelijk is met de wet van aantrekking. Alleen je weet nog niet hoe?  Dan is een persoonlijke videoreading echt iets voor jou.

Bij een persoonlijke videoreading zal ik (op afstand) jouw energie lezen en breng ik je inzichten met behulp van orakelkaarten en mijn unieke sterke intuïtie. Mijn boodschap is zoals ik ben: vol energie, met een glimlach, uniek en eerlijk.

De persoonlijke boodschap zal een positieve verandering brengen in jouw leven. Je kan dit altijd terugkijken en de inzichten opnieuw gebruiken. Door een persoonlijke boodschap .…

  • Krijg jij antwoorden op je vragen

  • Weet jij welke krachtbonnen je mag openen

  • Krijg je inzicht in wat je sterker maakt

  • Ontvang je inzicht in hoe je duizendmaal beter kan zijn in wat je wilt

Gretha van de heide videoreading

Dit had ik even nodig van Johanna,luisterend oor. Goed advies en eerlijke ware woorden.
Door haar eerlijke woorden zie ik de toekomst weer positief en sta ik weer wat sterker.
Dank je Johanna en tot volgende keer
Gretha van de Heide

Marie rose Neierink droomleven

Lieve Johanna, wat een eye-openers heb jij mij gegeven met deze reading.
Dit was niet mijn eerste videoreading bij jouw, en ook zeker niet mijn laatste.

Je hebt mij nieuwe inzichten gegeven en daarvoor mijn grote dank.
Ik kijk het nog vaak terug om in jouw positieve energie te komen.
Marie-Rose Neirinck

Janny Zeinstra reading

Wat ben ik blij dat ik vandaag tot 1 van jouw klanten behoor.  Je haalde precies naar boven wat ik eigenlijk in mijn achterhoofd al wist,  maar waar ik bevestiging over nodig had. Ook heb je mijn ogen geopend en heb je mij fijne tips gegeven.

Dit was voor mij de eerste keer, maar beslist niet de laatste. Wat ben jij een prachtig en eerlijk mens. Ik ben het waard, maar jij meer dan dat.

Ontzettend blij dat ik jou ben gaan volgen en gelijk al voelde ik dat jij iets bijzonders had. Dat bleek vandaag dan ook duidelijk. Nogmaals bedankt Johanna!
Janny Zeinstra

Persoonlijke Videoreading

Jij bent zelf niet aanwezig bij de videoreading. Een persoonlijke videoreading om helder te hebben waar je staat in je leven. Ik geef je bloedeerlijke feedback op jouw twee vragen, en hoe jij je energie weer kan laten stromen. Aan de hand van jouw twee vragen ga ik voor je aan de slag. Jij ontvangt de persoonlijke boodschap op video.

Je krijgt daarna een één op één gesprek van 30 minuten, Tijdens dit persoonlijke gesprek kan je mij vragen stellen over de videoreading, waarop ik je mijn eerlijke, liefdevolle advies geef. Zo heb je meteen helder hoe je het nu doet, en waar je aan kunt werken om meer en betere manifestaties aan te trekken.

Binnen 7 werkdagen ontvang jij de persoonlijke boodschap via geheime link met opname. Alleen jij en ik kunnen de persoonlijke videoreading bekijken, tenzij jezelf de link doorstuurt naar anderen.

Aanvragen persoonlijke videoreading

Via het aanvraag formulier persoonlijke reading kan je twee vragen stellen en aan de hand daarvan kan ik jouw persoonlijke video maken. Na betalen gaan de zeven werkdagen in. Bijzondere dagen, vakanties en weekenden ben ik vrij. Het zijn zeven werkdagen die ik nodig heb voor je videoreading te maken. Houd je mail in de gaten want de videoreading kan in je spambox belanden, houd deze dan ook goed in de gaten.

Als ik je e-mail heb ontvangen met je twee vragen en foto vanaf dat moment gaan de 7 werkdagen in. Na de 7 werkdagen ontvang jij per email een link met jouw persoonlijke videoreading en de link om ons 1 op 1 gesprek te plannen. Zo heb ik de tijd om jouw videoreading te maken en jij tijd om de videoreading te bekijken.

LET OP: Je moet minimaal 18 jaar zijn om een videoreading bij mij te boeken! Ik beantwoord geen vragen over kinderen jonger dan 18 jaar, overledenen, zwangerschap en/of gezondheid. Raadpleeg hiervoor altijd je huisarts of specialist!

Van 26 juni t/m 16 juli heb ik vakantie.
Boek je een videoreading tijdens mijn vakantie, weet dat vanaf 17 juli de 7 werkdagen in gaan. 

Persoonlijke videoreading
Van € 122,00 NU € 77,00

“Zakelijke videoreading!”

Ben jij op zoek naar zakelijke inzichten?  Daarbij maakt het niet uit of je nu al jaren onderneemt of net bent begonnen. Als ondernemer voel je je soms alleen en heb je even een klankbord nodig van iemand. Iemand die je (nog) niet kent, iemand die met een open en frisse blik naar jou en je onderneming kijkt.

Jij voelt je zoekende en je weet dat er meer mogelijk is. Alleen weet je nog niet hoe! We hebben allemaal vragen over ons zelf en onze onderneming!

Bij een zakelijke reading  zal ik op afstand jouw energie lezen en geef ik je inzichten met behulp van orakelkaarten en mijn unieke sterke intuïtie. Mijn boodschap is zoals ik ben: vol energie, met een glimlach, uniek en eerlijk.

De zakelijke videoreading  zal een positieve verandering brengen in jouw leven en ondernemerschap. Je kan dit altijd terugkijken en de inzichten opnieuw gebruiken. Door deze videoreading ……….

  • Ontvang je antwoorden op je vragen

  • Krijg je inzicht in je energie

  • Heb je inzicht in welke krachtbron jij mag openen

  • Krijg je inzicht in wat jou sterker maakt

  • Leer jij hoe je duizendmaal beter wordt in wat je wilt

Jose La Fleur Videoreading

Johanna is een lieve spontane vrouw die mij erg goed heeft geholpen met mijn ondernemers vraagstukken. Ze is een zeer goed luisterend oor en verstaat haar vak. Ik kan uit ervaring zeggen dat ik de videoreading kan aanbevelen.
José La Fleur 

Carin Wagemans videoreading

Lieve Johanna, wauw, wauw, wauw! Ik was er ontroerd door. ZO herkenbaar en duidelijk. Je wist precies te benoemen wat mij zakelijk en privé tegen houd en op welke manier ik de patronen kan doorbreken voor mezelf en mijn praktijk.

Ik ga aan het werk met je tips en adviezen. Dit had ik echt even nodig. Dank jewel!
Carin Wagemans

Corrie Bilderbeek reading

Zonder op de klok te kijken ontving ik een adembenemende videoreading. Geweldige zakelijke adviezen, ze wist precies waar ik mee bezig was. Tips, die ik zeker ten harte ga nemen. Ook op het persoonlijk vlak wist ze me alles te vertellen.

Snappen zal ik het nooit maar hiermee zet je wel veel dingen “Op een rijtje” voor mezelf. Dat geeft rust.  Johanna jouw persoonlijke reading voor mij, heeft me weer vele stappen vooruit gezet op mijn levenspad.
Dank daarvoor.
Corrie Bilderbeek

Patty Groener
Online marketing coach

Zakelijke videoreading

Jij bent zelf niet aanwezig bij de videoreading. Een zakelijke videoreading om helder te hebben waar je staat in je leven en onderneming. Ik geef je bloedeerlijke feedback op jouw vragen. En hoe jij je energie en het ondernemen weer kan laten stromen. Aan de hand van jouw vragen ga ik voor je aan de slag. Jij ontvangt een unieke zakelijke boodschap op video.

Je krijgt daarna een één op één gesprek van 30 minuten. Tijdens dit persoonlijke gesprek kan je mij vragen stellen waarop ik je mijn eerlijke, liefdevolle advies geef. Zo heb je meteen helder hoe je het nu doet en waar je aan kunt werken om beter te ondernemen.

Binnen 7 werkdagen ontvang jij de zakelijke videoreading via geheime link met opname in je mail. Alleen jij en ik kunnen de zakelijke videoreading bekijken tenzij jezelf de link doorstuurt naar anderen.

Aanvragen zakelijke videoreading

Via het aanvraag formulier zakelijke reading kan je enkele vragen beantwoorden aan de hand waarvan ik jouw zakelijke video kan maken.  Dit wordt ook per email verstuurd. Het kan in je spambox belanden, houd deze dan ook in de gaten.

Als ik je e-mail heb ontvangen met je vragen en foto vanaf dat moment gaan de 7 werkdagen in. Na de 7 werkdagen ontvang jij per email een link met jouw zakelijke videoreading en de link om ons 1 op 1 gesprek te plannen. Zo heb ik de tijd om jouw videoreading te maken en jij tijd om de videoreading te bekijken en de vragen te noteren voor ons 1 op 1 gesprek.

LET OP: Je moet minimaal 18 jaar zijn om een videoreading te boeken bij mij, en ik beantwoord geen vragen over overledenen, zwangerschap en/of gezondheid. Raadpleeg hiervoor altijd je huisarts of specialist!

Van 26 juni t/m 16 juli heb ik vakantie.
Boek je een videoreading tijdens mijn vakantie, weet dat vanaf 17 juli de 7 werkdagen in gaan. 

Zakelijke Videoreading
Van € 333,00 NU € 225,00