Volg je hart! Ik zal je eerst wakker schudden en misschien wel een beetje teleurstellen. Manifesteren is topsport! Je moet doorzettingsvermogen hebben en ondanks een tegenslag niet op de bank gaan zitten met een zak chips om je teleurstelling weg te eten. Manifesteren is niet alleen een hartsverlangen op schrijven en een affimatie benoemen. NEE, het is topsport.

Pas als je de stappen van het manifesteren kent, voel je de flow en krijg je het gevoel dat alles uit het niets op je pad terecht komt. Dit leer ik jou in mijn training Manifesteer vanuit je hart met mijn unieke methode. Manifesteer je met je intuïtie, je eigen onderbuik gevoel, dan heb je goud in handen. Je zal zien dat niets meer tegen je werkt, maar juist voor je gaat werken. Je gaat ervaren dat alles veel makkelijker is dan je nu denkt.

Nu denk je vast maar ik zie al zoveel manifestatie trainingen. Dat klopt, maar niets vergeleken zoals deze training. Vanuit je hart manifesteren op je eigen intuïtie en tempo is uniek, niemand die de training geeft zoals ik dit doe.

Je kan alles manifesteren wat jij wilt en wat voor jou belangrijk is. Misschien ben je toe aan een andere woning, wil je de grote liefde van je leven manifesteren, heb je een droom waar geld voor nodig is, wil je een andere baan of voor jezelf beginnen of wil je gewoon een dikke vette bankrekening. Alles is mogelijk zo lang jij het maar vanuit je hart manifesteert. Je gaat de vrijheid voelen, je gaat nieuwe manifestaties ontdekken waardoor je geen plafond meer voelt. Je grote dromen worden werkelijkheid en niet meer ….

Misschien herken je dit:

  • Je droomt groot, maar het blijft bij dromen

  • Einde van de dag ben je vaak moe

  • Positieve energie ebt weg

  • De wil om iets te doen is er, alleen het resultaat nog niet

Het mooiste wat ik zelf vind met het manifesteren vanuit je hart is: dat je krachtige manifestaties neerzet, die werkelijkheid worden. Sinds ik dit bewust toepas in mijn privé- en zakelijk leven gaan mijn manifestaties in een snel tempo van gedachten naar werkelijkheid. Het is niet eerst zien en dan geloven. Nee, het is eerst geloven en dan zal je het in werkelijkheid zien.

Johanna Dijkstra Volg je hart

“Loslaten, Zelfliefde, Verlangen, Geld, Wonderen”

Deze jaartraining Volg je hart is zo krachtig, dat jij straks denkt en voelt alles lijkt een wonder te zijn. Ik heb deze training zo ontwikkeld dat jij niks meer hoeft uit te zoeken en dat ook jij vanuit je hart kan manifesteren. De modulles Loslaten, Zelfliefde, Verlangen, Geld en Wonderen laat ik je mijn unieke methode zien en voelen het is zo krachtig en dat ga je ontdekken tijdens de training. Je weet dan precies wanneer het voor jouw het beste is om iets wel of beter niet kan doen. Vanuit je hart manifesteren is zo simpel. Alleen we maken veel te weinig gebruik van simpele stappen, we denken als mens snel dat het moeilijk moet zijn en dat iets niet makkelijk mag gaan. Met mijn unieke methode maakt het jou makkelijk om te manifesteren. Volg je hart en je komt weer in de positieve flow, je krijgt je energie weer in balans en alles komt in overvloed.

Loslaten
Loslaten is niet altijd makkelijk, maar wel nodig om vooruit te komen. In deze modulle geef ik je tips hoe jij op een liefdevolle manier jouw situatie mag loslaten. Je hoeft niet streng voor jezelf te zijn, om vooruit te komen. Deze module zal je een enorme opluchting geven, de spanning zal van je schouders afvallen en er is weer ruimte voor rust in je hoofd en zelfliefde.

Zelfliefde
Zelfliefde is de basis van elke succes. Natuurlijk hou je van jezelf, maar we weten allemaal dat we soms de kinderen, partner, vrienden op nummer één zetten en dan onszelf vergeten. In deze module leer je naar jezelf kijken, letterlijk en figuurljk. En natuurlijk help ik je als je vast loopt, in de maandelijkse groepscoaching. Je zal  zien, voelen dat je vol vertrouwen  op je pad van verlangens bent.

Verlangen
We hebben er allemaal behoefte aan, om ons gelukkig te voelen. Een verlangen voelen betekent niet dat er iets ontbreekt in je leven, maar dat je iets voelt dat nu de tijd ervoor is. Je hartsverlangen is groot en in deze modulle laat ik je zien, voelen met simpele stappen, hoe jij je verlangen vanuit je hart kan en mag manifesteren. Alles op je eigen tempo.

Geld
Over geld spreken, geeft soms wat weerstand. En we hebben het allemaal nodig om de vaste lasten te betalen, boodschappen, kleding, cadeautjes te kopen, gezellig uit eten, op vakantie te gaan, noem alles maar eens op waar je geld voor nodig hebt. Deze module over geld gaat je inzichten geven waar je nog nooit bij stil hebt gestaan. Je gaat ontdekken dat wonderen bestaan.

Wonderen
Wonderen bestaan, het is hoe jij er tegen aan kijkt. Hoe je denkt, en daarop reageert en vooral hoe jij actie neemt. Als jij je hart volgt en doet wat je het allerliefste wilt dan onstaat er wonderen op je pad. En ja, soms hebben we een hobbel op de weg, maar dit hoort erbij om ons klaar te maken voor de volgende stap om wonderen te ontvangen.

“Als jij je denkwijze veranderd, dan zal je levenveranderen!”
Louise Hay

Manifesteren vanuit je hart is niet alleen je wens op schrijven en dan voor netflix gaan hangen met een zak chips. Concreet aan de slag gaan met je wens vanuit je hartsverlangen is net zo belangrijk. Mijn unieke methode gaat je hierbij helpen om een concreet manifestatie plan te maken. Je weet straks precies wanneer je manifestaties mag schrijven, stappen mag zetten en vergeet niet je rust momenten te pakken en het grote succes te vieren. In het begin kan het zijn dat je kleine succes momenten hebt ook deze moet je vieren en zijn even belangrijk als grote manifestatie successen. Hiermee trigger jij je dankbaarheid en creëer je nog meer energie, kansen en mogelijkheden. Niets is onmogelijk met manifesteren vanuit je hart.

  • Werken vanuit je hart

  • Groot dromen met resultaat

  • Meer energie 

  • overvloed is er ook voor jou

Marie rose Neierink droomleven

Ik ben super blij dat ik de kans kreeg om de training te volgen Ik wist eerst niet wat ik qua inhoud mocht verwachten maar wauw wat was ik aangenaam verrast door de positieve professionele aanpak. Mijn leven ervaart een volledige metamorfos: zo had ik het op mijn eentje nooit bekeken, je krijgt controle over jezelf, je doen en laten krijgt een boost in de positieve richting.

Zodat je de negatieve gedachten leert verbannen en tal van nieuwe liefdevolle en interessante inzichten. Het geluk lacht mij toe, oké met vallen en opstaan en ondersteund door Johanna. Je bent nooit meer alleen in moeilijke situaties. Dank je wel Johanna!
Marie-Rose Neirinck

Miranda Brinksma Manifesteer je droomleven

Lieve Johanna, door jou reikende hand te aanvaarden heb je me hernieuwd kennis laten maken met mezelf en mijn innerlijke wijsheid. Ik had nooit, maar dan ook echt nooit kunnen vermoeden dat ik er ooit nog eens van het leven mocht gaan genieten. Elke dag manifesteer ik,  zelfs mijn droombaan is werkelijkheid geworden. Ik werk minder uren en verdien meer geld. Ik sta weer vrolijk in het leven en zie mogelijkheden. Dank je wel voor je begeleiding en al je mooie inzichten ♥ Dank je wel voor jou liefde voor de mens. ♥
Miranda Brinksma

De training:

Je ontdekt wat voor jouw persoonlijk het beste werkt om te manifesteren vanuit je hart en wanneer je beter een stapje terug mag doen en je rust moment mag nemen zodat je vanuit je hart weer je hartverlangens kan creeëren om je droomleven te manifesteren. Je gaat na deze training meer positiviteit voelen, je denkt in mogelijkheden en niet meer in belemmeringen. En je durft los te laten waar je niet meer gelukkig van word. Als het manifesteren even niet wil dan trek je bij mij even aan de bel en ik kom je persoonlijk in de besloten facebookgroep helpen.

Je hebt straks de touwtjes van het leven weer in handen en de positieve energie wat je wel wilt stroomt. Je zal zien dat er steeds weer nieuwe verlangens komen en werkelijkheid zullen worden als jij je inzet toont. Je zal merken dat je manifestaties nét wat makkelijker gaan en minder energie kost.

Wat krijg je:

Vanaf acht augustes start de jaartraining Volg je hart. Elke maand kom ik live in de besloten facebookgroep om jouw te helpen, je kan voor de tijd je vragen in sturen. Als je even niet online aanwezig kan zijn kan je het altijd de live terug zien. In de besloten groep word je gesteund. Elke maand is er een live waar jij je vragen mag stellen. Spontaan leg ik in de groep een orakelkaart om jouw verder inzicht te geven. Wil jij alles uit het leven halen, meer overvloed en energie ervaren? Dit kan met deze unieke jaartraining volg je hart.  De training is een reis, een reis naar jouw droomwensen, en als eindbestemming: JOUW GELUK!

8 augustus wanneer de training start is, zal de prijs omhoog gaan, ik kan je niet vertellen met hoeveel helaas.
Je kunt nu voor deze prijs bestellen om jouw plek vastleggen.

“Laat je nooit wijs maken, dat het er niet voor jouw is.
Overvloed is er ook voor jou!”

Jaartraining
Manifesteer vanuit je hart

Jaartraining
Manifesteer vanuit je hart

Jaartraining
Manifesteer vanuit je hart

Manifesteer vanuit je hart

Start 08 Augustus 2023

In de besloten facebookgroep word je gesteund door mij en anderen

Elke maand is er een live waar jij je vragen mag stellen

5 modulles Loslaten, Zelfliefde, Verlangen, Geld en wonderen, iedere modulle
heeft minimaal tien video’s die je in je eigen tempo kan volgen.

De video’s zijn kort en krachtig en geven je weer motivatie en energie.

Spontaan leg ik in de groep een orakelkaart

Wil jij alles uit het leven halen,
meer overvloed en energie ervaren?
Dit kan de training manifesteer vanuit je hart.

Eenmalige investering
€ 888,- (ex.btw)

Manifesteer vanuit je hart

Start 08 Augustus 2023

In de besloten facebookgroep word je gesteund door mij en anderen

Elke maand is er een live waar jij je vragen mag stellen

5 modulles Loslaten, Zelfliefde, Verlangen, Geld en wonderen, iedere modulle
heeft minimaal tien video’s die je in je eigen tempo kan volgen.

De video’s zijn kort en krachtig en geven je weer motivatie en energie.

Spontaan leg ik in de groep een orakelkaart

Wil jij alles uit het leven halen,
meer overvloed en energie ervaren?
Dit kan de training manifesteer vanuit je hart.

3 maandelijkse termijnen à
€ 311,- (ex.btw) 

Manifesteer vanuit je hart

Start 08 Augustus 2023

In de besloten facebookgroep word je gesteund door mij en anderen

Elke maand is er een live waar jij je vragen mag stellen

5 modulles Loslaten, Zelfliefde, Verlangen, Geld en wonderen, iedere modulle
heeft minimaal tien video’s die je in je eigen tempo kan volgen.

De video’s zijn kort en krachtig en geven je weer motivatie en energie.

Spontaan leg ik in de groep een orakelkaart

Wil jij alles uit het leven halen,
meer overvloed en energie ervaren?
Dit kan de training manifesteer vanuit je hart.

6 maandelijkse termijnen à
€ 160,- (ex.btw)

Tip: Vul in het betaalformulier je Facebooknaam in, anders kan ik je niet toevoegen!