Volg je hart, is een makkelijke uitspraak waarvan we soms niet weten hoe we dit in de praktijk kunnen realiseren. Misschien voel jij je op dit moment alleen, en heb je het verlangen om leuke dingen te ondernemen. Maar, op dit moment zijn er te veel ja,maars om het werkelijk te maken. Wat jij wel weet, is dat je een leuker leven wilt! Een leven met méér plezier, volop genieten van het leven zoals jij dit wilt, buikpijn van het lachen en je hart wilt volgen en met succes wilt manifesteren, toch?

Ik zal je eerst wakker schudden en misschien wel een beetje teleurstellen. Manifesteren is topsport! Je moet doorzettingsvermogen hebben en ondanks een tegenslag niet op de bank gaan zitten met een zak chips om je eenzaamheid en teleurstelling weg te eten. Manifesteren is niet alleen een hartsverlangen op schrijven en een affirmatie benoemen. NEE, het is topsport. En ook jij kan dit leren, lees eerst maar verder hier kom ik straks op terug.

Pas als je de stappen van het manifesteren kent, voel je de flow en krijg je het gevoel dat je niet meer alleen bent . En dat alles uit het niets op je pad terecht komt. Dit leer ik jou in mijn training Manifesteer vanuit je hart, volg je hart, met mijn unieke methode. Manifesteer je met je intuïtie, je eigen onderbuik gevoel volgen, dan heb je goud in handen. Je zal zien dat niets meer tegen je werkt, maar juist voor je gaat werken. Je gaat ervaren dat alles veel makkelijker is, dan je nu denkt.

Nu denk je vast maar ik zie al zoveel manifestatie trainingen. Dat klopt, maar niets vergeleken zoals deze training. Vanuit je hart manifesteren met je eigen intuïtie en tempo is uniek, niemand die net als mij alleenstaand is, en jouw begrijpt in je gevoel zoals ik dit doe. Bij mij mag je persoonlijk je vragen stellen en je succes delen, ik leg elke maand kaarten voor de groep.

Je kan alles manifesteren wat jij wilt en wat voor jou belangrijk is. Misschien ben je toe aan een andere woning, wil je de grote liefde van je leven manifesteren, heb je een droom waar geld voor nodig is, wil je een andere baan of voor jezelf beginnen, heb je verhuisplannen naar het buitenland, wil je graag reizen of wil je gewoon een dikke vette bankrekening. Alles is mogelijk om in vrijheid te leven, zo lang jij het maar vanuit je hart manifesteert. Je gaat de vrijheid voelen, je gaat nieuwe manifestaties ontdekken waardoor je niet meer alleen voelt en geen plafond meer ziet. Je grote dromen worden werkelijkheid en niet meer ….

Misschien herken je dit:

  • Je voelt je eenzaam, en het blijft bij dromen

  • Einde van de dag ben je vaak moe en alleen

  • Positieve energie ebt weg

  • De wil om iets te doen is er, alleen het resultaat nog niet

Het mooiste wat ik zelf vind met het manifesteren vanuit je hart is,dat ik mij niet méér alleen voel en ik krachtige manifestaties neerzet, die werkelijkheid worden. Sinds ik dit bewust toepas in mijn privé- en zakelijk leven gaan mijn manifestaties in een snel tempo van gedachten naar werkelijkheid. Het is niet eerst zien en dan geloven. Nee, het is eerst geloven en dan zal je het in werkelijkheid zien!

Johanna Dijkstra 2023 51

“Loslaten, Zelfliefde, Verlangen, Geld, Wonderen, Boekenplank”

Deze jaartraining Volg je hart is zo krachtig, dat jij straks niet meer de eenzaamheid voelt, jij denkt en voelt alles lijkt een wonder te zijn. Ik heb deze training zo ontwikkeld dat jij niks meer alleen hoeft uit te zoeken en dat ook jij vanuit je hart kan manifesteren. De modulles Loslaten, Zelfliefde, Verlangen, Geld en Wonderen laat ik je mijn unieke methode zien en vooral voelen het is zo krachtig en dit ga je ontdekken tijdens de training. Je weet dan precies wanneer het voor jouw het beste is om iets wel of beter niet kan doen.

Vanuit je hart manifesteren is zo simpel. Alleen we maken veel te weinig gebruik van simpele stappen, we denken snel dat het moeilijk moet zijn en dat iets niet makkelijk mag gaan. Met mijn unieke methode maakt het jou makkelijk om te manifesteren. Volg je hart en je komt weer in de positieve flow, je krijgt je energie terug en zal je niet meer eenzaam en alleen voelen. Door je hart te volgen, komt er een positieve energie en overvloed.

Loslaten
Loslaten is niet altijd makkelijk, maar wel nodig om vooruit te komen. In deze modulle geef ik je tips hoe jij op een liefdevolle manier jouw situatie mag loslaten. Je hoeft niet streng voor jezelf te zijn, om vooruit te komen. Deze module zal je een enorme opluchting geven, de spanning zal van je schouders afvallen en er is weer ruimte voor rust in je hoofd en zelfliefde.

Zelfliefde
Zelfliefde is de basis van elke succes. Natuurlijk hou je van jezelf, maar we weten allemaal dat we soms de kinderen, familie, vrienden op nummer één zetten en dan onszelf vergeten. In deze module leer je naar jezelf kijken, letterlijk en figuurljk. En natuurlijk help ik je als je vast loopt, in de maandelijkse groepscoaching. Je zal  zien, voelen dat je vol vertrouwen  op je pad van verlangens bent.

Verlangen
We hebben er allemaal behoefte aan, om ons gelukkig te voelen. Een verlangen voelen betekent niet dat er iets ontbreekt in je leven, maar dat je iets voelt dat nu de tijd ervoor is. Je hartsverlangen is groot en in deze module laat ik je zien, voelen met simpele stappen, hoe jij je verlangen vanuit je hart kan en mag manifesteren. Alles op je eigen tempo.

Geld
Over geld spreken, geeft soms wat weerstand. En we hebben het allemaal nodig om de vaste lasten te betalen, boodschappen, kleding, cadeautjes te kopen, gezellig uit eten, op vakantie te gaan, noem alles maar eens op waar je geld voor nodig hebt. Deze module over geld gaat je inzichten geven waar je nog nooit bij stil hebt gestaan. Je gaat ontdekken dat wonderen bestaan.

Wonderen
Wonderen bestaan, het is hoe jij er tegen aan kijkt. Hoe je denkt, en daarop reageert en vooral hoe jij actie neemt. Als jij je hart volgt en doet wat je het allerliefste wilt doen, dan onstaat er wonderen op je pad. En ja, soms hebben we een hobbel op de weg, maar dit hoort erbij, om ons klaar te maken voor de volgende stap om wonderen te ontvangen.

Boekenplank 
In deze module boekenplank deel ik mijn persoonlijke voorkeur van boeken waar ik veel inspiratie uit heb gehaald. Hier vind je alle boeken spiritueel en met twee beentjes op de grond die je persoonlijke en zakelijke iets extra geven.  Het is een inspiratie plank van diverse boeken en jij kan daar uit halen wat je wenst. Deze plank word zo nu en dan aangevuld met nieuwe inspirerende boeken.

“Als jij je denkwijze veranderd, dan zal je levenveranderen!”
Louise Hay

Ik ken jouw gevoel van alleen zijn, ik weet hoe jij je voelt. Ik heb zelfs het eenzame gevoel gekent toen ik in een relatie zat. Toen ik het manifesteren ontdekte, is er een nieuwe wereld voor mij open gegaan. Manifesteren vanuit je hart is niet alleen je wens op schrijven en dan alleen voor netflix gaan hangen met een zak chips. Concreet aan de slag gaan met je wens vanuit je hartsverlangen is net zo belangrijk. Mijn unieke methode gaat je hierbij helpen om een concreet manifestatie plan te maken. Je weet straks precies wanneer je manifestaties mag schrijven, stappen mag zetten en vergeet niet je rust momenten te pakken en het grote succes te vieren. Je gevoel van alleen zijn, zal wegebben. In het begin kan het zijn dat je kleine succes momenten hebt, ook deze moet je vieren, en zijn even belangrijk als grote manifestatie successen. Hiermee trigger jij je vreugde, dankbaarheid en creëer je nog meer energie, kansen en mogelijkheden. Niets is onmogelijk met manifesteren vanuit je hart.

  • Werken vanuit je hart

  • Groot dromen met resultaat

  • Meer energie 

  • overvloed is er ook voor jou

Jacqueline Roubos Volg je hart

De training is fantastisch, ik ben nog maar net begonnen met training en het geeft nu al veel inzichten. Het reset je mindset en geeft je een andere positieve kijk op je leven.

Johanna legt het goed uit in haar video’s, en de lives waar Johanna haar inzichten deelt en vragen van mij en anderen beantwoord ervaar ik als erg prettig. Ik raad dit iedereen aan.
Jacqueline Roubos

Christel Sterckx volg je hart

Ik ben nu een paar weken bezig met de training. En mijn zelf vertrouwen was ik kwijt, ik durfde mezelf niet aan te kijken in de spiegel.

Nu ik mezelf in de spiegel zie met andere ogen, begint werkelijk alles te stromen. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en zelfs mijn koopverslaving na jaren heb ik onder controle.

Eerst was ik wat terughoudend over de prijs, en nu kan ik zeggen dat het voor mij eigenlijk onbetaalbaar is! Ik heb mijn plezier in het leven terug. Dank u Johanna dikke knuffel
Christel Sterckx

Simone Muckel volg je hart

Ik wilde tijdens deze cursus erachter komen, wat mijn hart sneller laat kloppen, waar ik echt blij van wordt en welk doel ik mag najagen.

Na een paar weken, wist ik het weer: mijn online hondenlessen weer voortzetten, daar moest ik 4 jaar geleden door omstandigheden mee stoppen. En sinds deze training en de live met Johanna zijn twijfels verleden tijd geworden.

Ik moest alleen een andere naam bedenken, (tip van Johanna, heel dankbaar) want die oude past niet meer. Het wordt nu: Wordt de beste maatjes met je hond. Ik voel mij nu al weer meer compleet

Simone Muckel

Marie rose Neierink droomleven

Ik ben een alleenstaande vrouw en ben super blij dat ik de kans kreeg om de training te volgen Ik wist eerst niet wat ik qua inhoud mocht verwachten maar wauw, wat was ik aangenaam verrast door de positieve professionele aanpak. Mijn eenzame leven ervaart een volledige metamorfos: zo had ik het in mijn eentje nooit bekeken, je krijgt controle over jezelf, je doen en laten krijgt een boost in de positieve richting.

Zodat je de negatieve gedachten leert verbannen en tal van nieuwe liefdevolle en interessante inzichten. Het geluk lacht mij toe, oké met vallen en opstaan en ondersteund door Johanna. Je bent voel mij niet meer alleen in moeilijke situaties. Dank je wel Johanna!
Marie-Rose Neirinck

Sandra Arts Volg je hart

Succes moment die ik graag met je deel, ik voel mij een totaal ander mens! Zonder angst en negatieve gedachten en dit al vanaf het moment dat ik de training volg je hart hebt aangeschaft. Alles zie ik nu van de positieve kant, ik kan het gevoel niet omschrijven, alleen dat het heel diep zit en heel goed voelt.

Johanna jij komt bij mij binnen elke keer, soms word ik er zelfs emotioneel van. Ik ben een heel gevoelig persoon, spiritueel aangelegd, maar kon t nooit gebruiken voor mezelf, tot nu! En daar ben ik je eeuwig dankbaar voor. Zelfs mijn angst voor de tandarts was een peulenschilletje geworden afgelopen week. Ik ben zo verbaasd dat er angsten voor diverse gelegenheden verdwenen zijn.

Ik kijk ernaar uit naar nieuwe uitdagingen waarmee ik met mijn positieve mindset op mijn voorwaarden naar mijn zin kan manifesteren. Dank je wel Johanna!♥
Sandra Arts

De training:

Je ontdekt wat voor jouw persoonlijk het beste werkt om te manifesteren vanuit je hart, en wanneer je beter een stapje terug mag doen en je rust moment mag nemen zodat je vanuit je hart weer je hartverlangens kan creeëren om je droomleven te manifesteren. Je gaat na deze training meer positiviteit voelen, je denkt in mogelijkheden en niet meer in belemmeringen. De eenzaamheid zal minder zijn, en je durft los te laten waar je niet meer gelukkig van word. Als het manifesteren even niet wil dan trek je bij mij even aan de bel en ik kom je persoonlijk in de besloten facebookgroep of 1 op 1 helpen.

Je hebt straks de vreugde touwtjes van het leven weer in handen en de positieve energie wat je wel wilt stroomt. Je zal zien dat er steeds weer nieuwe verlangens komen en werkelijkheid zullen worden, als jij je inzet toont. Je zal merken dat je manifestaties nét wat makkelijker gaan en minder energie kost.

Wat krijg je:

Je kan elk moment in de training stappen en je ontvangt ook meteen je persoonlijke inlog. Zelfstandig dan ontvang je de inlog van de online training en kan je per direct starten. Heb jij gekozen voor groepscoaching of 1 op 1 dan ontvang jij; elke maand kom ik live in de besloten facebookgroep om jouw te helpen, je kan voor de tijd je vragen in sturen. Als je even niet online aanwezig kan zijn, kan je de live terug zien. In de besloten groep word je gesteund. Elke maand is er een live waar jij je vragen mag stellen. Spontaan leg ik in de groep een orakelkaart om jouw verder inzicht te geven. Heb jij de 1 op 1 geboekt dan ontvang je extra  zes keer een 1 op 1 gesprek van 60 min. persoonlijk met mij. Wil jij alles uit het leven halen, meer overvloed en energie ervaren? Dit kan met deze unieke jaartraining volg je hart.  De training is een reis, een reis naar jouw droomwensen, en als eindbestemming: JOUW GELUK!

Volg je hart en start vandaag!

Kies hieronder uit drie mogelijkheden zelfstandig, groepscoaching of 1 op 1 coaching, weet dat je na volledige betaling van je pakket altijd je pakket kan upgrade. Dit is uniek en word door niemand anders gegeven. Volg je hart en tot snel!

“Laat je nooit wijs maken, dat het er niet voor jouw is.
Overvloed is er ook voor jou!”

Training Volg je hart
Zelfstandig

Johanna Dijkstra 2023 41

Zelfstandig

€ 499,00

De pijs is incl.btw
Op de betaal pagina kun je kiezen om in 1 termijn € 499,00,
3 maandelijkse termijnen van € 177,00
of 6 maandelijkse termijnen van € 94,00 te betalen

Op je eigen tempo volg je de training

1 jaar toegang tot alle modulles

Upgrade van je pakket is mogelijk

Training Volg je hart
Groepscoaching

Johanna Dijkstra 2023 111

Groepscoaching

€ 1499,00

De pijs is incl.btw
Op de betaal pagina kun je kiezen om in 1 termijn € 1499,00,
3 maandelijkse termijnen van € 511,00
of 6 maandelijkse termijnen van € 260,00 te betalen

Op je eigen tempo volg je de training

1 jaar toegang tot alle modulles

Upgrade van je pakket is mogelijk

Besloten facebookgroep
met gelijk gestemden

Elke maand ben ik live om je
vragen en inzichten te geven

  Elke maand tijdens de live
een kaartjes voor de groep

Training Volg je hart
1 op 1 Coaching

Johanna Dijkstra 2023 11 1

1 op 1 coaching

€ 2499,00

De pijs is incl.btw
Op de betaal pagina kun je kiezen om in 1 termijn € 2499,00,
3 maandelijkse termijnen van € 844,00
of 6 maandelijkse termijnen van € 428,00 te betalen

Op je eigen tempo volg je de training

1 jaar toegang tot alle modulles

Upgrade van je pakket is mogelijk

Besloten facebookgroep
met gelijk gestemden

Elke maand ben ik live om je
vragen en inzichten te geven

  Elke maand tijdens de live
een kaartjes voor de groep

6x 1 op 1 coaching van 60 min.

1e Start gesprek voor je
persoonlijke doelen

5 persoonlijke 1 op 1 coaching
kan jezelf tijdens de training
in mijn agenda boeken
wanneer jij er behoefte aan hebt.