Persoonlijke Videoreading

Je moet minimaal 18 jaar zijn om een videoreading te boeken bij mij, en ik beantwoord geen vragen over overledenen, zwangerschap en/of gezondheid. Raadpleeg hiervoor altijd je huisarts of specialist!

Jij bent zelf niet aanwezig bij de videoreading. Een persoonlijke videoreading om helder te hebben waar je staat in je leven. Ik geef je bloedeerlijke feedback op jouw vragen, en de manier hoe jij je energie weer kan laten stromen. Aan de hand van jouw vragen ga ik voor je aan de slag. Jij ontvangt de persoonlijke boodschap op video.

Vul hieronder je vragen in hoe specifieker jij je vragen stelt, hoe specifieker ik de antwoorden voor je door krijg. Ik heb een foto van jou nodig waar je gezicht en ogen goed te zien is. Heb je een vraag over een geliefde zet zijn voornaam in je vraag en stuur dan ook een duidelijke foto van je geliefde mee.

Je vragen kunnen zijn over financiën, liefde, werk, hoe je iets kan manifesteren stel je vraag vanuit je hart en wees eerlijk wat je echt wilt weten. Geen vraag is voor mij te gek of raar.

Stap 1 van 2 - Vragen over jezelf en je situatie

Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, , Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, , Max. bestandsgrootte: 10 MB.