Manifesteer je droomleven

Manifesteer jij op dit moment je droomleven of manifesteer je nog in te korten en denk je misschien; als ik dit had dan ben ik gelukkig of als ik dit heb dan kan ik dat doen? Deze gedachten brengen je alleen maar belemmeringen en zorgen. En deze gedachten is niet nodig om te manifesteren met de wet van aantrekking. Je kan manifesteren voor je privé leven en voor je onderneming. Alles is mogelijk zo lang jij er zelf in gelooft.

“Je leeft zoals je denkt dat is de wet van aantrekking”

De wet van aantrekking is één van de veertig universele wetten. Als jij maar één universule wet toe past hoe wil je dan alles in het leven ontvangen? Als je in de wet van blokkade zit en denkt; In te korten, zal je te korten ontvangen.

Zit jouw energie in de wet van overvloed zit; Je durft te denken in overvloed ook al is het er op dit moment nog niet dan zal je zien dat je in overvloed gaat ontvangen. Hoe jij denkt ga je het ontvangen zo simpel is manifesteren met de wet van aantrekking. Als je de negen belangrijkste universele wettten toe past in je leven zal je overvloed ontvangen, zonder er hard voor te hoeven werken.

Misschien is het nog abracadabra taal voor je, maar ik weet als je dit leest dat je hier niet voor niks bent terecht gekomen op deze pagina.

“Iets in jouw zegt, dat het anders kan en dat er meer is”

Ik begrijp het dat je soms het gevoel hebt, dat je het niet goed doet. Dat je zoveel moet doen om te manifesteren, elke dag mediteren, sporten, gezond eten en noem het maar op. Ik zal eerlijk tegen je zijn: ik vergeet ook wel eens een dag te mediteren en soms ook weken, sporten is ook niet mijn hobby en gezond eten ja dat doe ik maar mijn vette hap vind ik nog steeds het allerlekkerst!

Toch manifesteer ik elke dag mijn droomleven. Dit is omdat ik me bewust ben van mijn mindset immers wat je denkt ga je ontvangen.  Ik heb mijn huis, hond, klanten en alle spontane actie wat ik privé en zakelijk onderneem vanuit de wet van aantrekking. Als je weet hoe de wetten werken, is het makkelijk om je mooiste droomleven te manifesteren. Weet jij dat je privé leven en ondernemen bestaat uit 20% vaardigheden en 80% luisteren naar je intuïtie met een positieve mindset?

“Wanneer jij je intuïtie volgt, komt er iets magisch in beweging”

 • Heb je meer energie

 • Ontvang je weer inspiratie

 • Ga je weer creeëren

 • Inzichten ontvangen

coaching johanna

Stel dat jij jouw grote droom werkelijkheid kan maken.  Als jij ervan overtuigd bent dat het mogelijk is dan ben ik ervoor jou om je te motiveren. Geloof mij als jij één droomwens in vervulling hebt gebracht, komen er nog méér grote nieuwe dromen die jij werkelijkheid wilt maken.

Alles begint bij het luisteren naar je  intuïtie waardoor je een positieve mindset krijgt en deze mindset gaat je motiveren, stimuleren en soms word je getest door het universum of je wel klaar bent voor de volgende stap. Ben jij klaar voor de volgende stap?

“Zelfliefde, Succes, Vrije tijd”

Zelfliefde
Je gaat voelen waar jij gelukkig van wordt. Waar jouw hart een sprong van maakt en je gaat beter leren luisteren naar je intuïtie, wat je wel of niet wilt. Je laat je niet meer tegen houden door de mening van anderen of goed bedoelde adviezen.

Succes
Jij voelt dat jouw droomwens groter is dan nu de praktijk laat zien. In tekort denken laat jij achter je en je positieve mindset gaat denken in succes, overvloed en plezier hebben in het leven. Niet voor even maar voor heel je leven.

Vrije tijd
Jij gaat ontdekken waar jij je vrije tijd aan wilt besteden en welke dingen niet meer of minder wilt.  Zodat je ook de rust ontvangt die je nodig hebt om plezier in je privé leven en het ondernemerschap in balans te houden.

Vanaf 2008 ben ik al ondernemer en met vallen en weer op staan heb ik leren online ondernemen vanuit mijn hart.  Toen ik mijn intuïtie niet langer voor de gek kon houden, ben ik 100% vanuit mijn hart gaan ondernemen. Positief denken speelt hier een grote rol in. Mijn mindset is zo veranderd dat ik niet eens meer anders kan en wil denken. Ik durf nu groot te denken en vooral het eerst te voelen en dan te doen.

Mijn naam is Johanna ik voel al vanaf jongs af aan veel dingen aan. Toen heb ik er niet veel mee gedaan. Nu help ik andere ondernemende vrouwen met intuïtief ondernemen vanuit hun hart.  Ik manifesteer mijn droomleven privé en zakelijk en dit geef ik graag door aan andere ondernemende vrouwen die klaar zijn om intuïtief te ondernemen.  Ben jij er klaar voor?

“Alles wordt bepaald door wat je gelooft”

Dit is wat jij ontvangt

We gaan in het kennismaking gesprek samen kijken wat bij jou past. Zes of negen maanden vanuit je hart ondernemen, om de veertien dagen hebben we een online call waar we elkaar kunnen zien SMILE van een dik uur, houd er alvast rekening mee dat ik vaak wat uitloop want ik geef graag en wil dat jij stappen zet.

Er zijn 40 universele wetten. Hiervan gaan we met de zes of negen belangrijkste wetten aan de slag.

 • Wet van blokkades

 • Wet van verlangens

 • Wet van vertrouwen

 • Wet van aantrekking

 • Wet van zelfliefde

 • Wet van motivatie

 • Wet van groei

 • Wet van succes

 • Wet van overvloed

Videoreading Johanna

“Jij bent hier op de juiste plek!”

In het kennismaking gesprek gaan we samen kijken en voelen wat jij nodig hebt. Ik wil weten hoe jij je voelt, hoe jouw energie is en wat vind jij wat je waard bent. We gaan samen kijken, voelen en luisteren wat jouw intuïtie zegt waardoor je weer vanuit je hart gaat ondernemen.

Wat dit uniek maakt is dat geen sessie bij mij het zelfde is omdat jij uniek bent en ik alles aan voel vanuit mijn sterke intuïtie en dat jij jezelf mag zijn en vanuit daar gaan we verder bouwen aan jou en je onderneming. Bij de 9 maanden krijg je als extra mijn unieke gave en ontvang jij bij elke call spontaan een orakelkaart uit mijn kaartendeck ‘Volg je hart’ voor een bevestiging van je stappen.

Ik luister altijd naar mijn intuïtie vandaar dat ik graag een gratis gesprek met je in plan om te voelen wat jij nodig hebt. Samen stemmen we af welke wetten van het universum voor jou belangrijk zijn en waar je graag aan wilt werken om weer in de flow van ondernemen vanuit je hart te komen. Dit met energie, relaxheid en vooral plezier.

Interesse in een 1 op 1 coaching van 6 of 9 maanden?
En voel je een dikke vette ja vanuit je intuïtie? 
Vul dan onderstaand formulier in en plan je afspraak dan spreek ik je snel.

Stap 1 van 2