“Ontdek de kracht van een zakelijke videoreading

Ben jij op zoek naar zakelijke inzichten?  Daarbij maakt het niet uit of je nu al jaren onderneemt of net bent begonnen. Als ondernemer voel je je soms alleen en heb je even een klankbord nodig van iemand. Iemand die je (nog) niet kent, iemand die met een open en frisse blik naar jou en je onderneming kijkt.

Jij voelt je zoekende en je weet dat er meer mogelijk is. Alleen weet je nog niet hoe! We hebben allemaal vragen over ons zelf en onze onderneming!

Bij een zakelijke reading  zal ik op afstand jouw energie lezen en geef ik je inzichten met behulp van orakelkaarten en mijn unieke sterke intuïtie. Mijn boodschap is zoals ik ben: vol energie, met een glimlach, uniek en eerlijk.

De zakelijke videoreading  zal een positieve verandering brengen in jouw leven en ondernemerschap. Je kan dit altijd terugkijken en de inzichten opnieuw gebruiken. Door deze videoreading ……….

  • Ontvang je antwoorden op je vragen

  • Krijg je inzicht in je energie

  • Heb je inzicht in welke krachtbron jij mag openen

  • Krijg je inzicht in wat jou sterker maakt

  • Leer jij hoe je duizendmaal beter wordt in wat je wilt

Carin Wagemans videoreading

Lieve Johanna, wauw, wauw, wauw! Ik was er ontroerd door. ZO herkenbaar en duidelijk. Je wist precies te benoemen wat mij zakelijk en privé tegen houd en op welke manier ik de patronen kan doorbreken voor mezelf en mijn praktijk.

Ik ga aan het werk met je tips en adviezen. Dit had ik echt even nodig. Dank jewel!
Carin Wagemans

Corrie Bilderbeek reading

Zonder op de klok te kijken ontving ik een adembenemende videoreading. Geweldige zakelijke adviezen, ze wist precies waar ik mee bezig was. Tips, die ik zeker ten harte ga nemen. Ook op het persoonlijk vlak wist ze me alles te vertellen.

Snappen zal ik het nooit maar hiermee zet je wel veel dingen “Op een rijtje” voor mezelf. Dat geeft rust.  Johanna jouw persoonlijke reading voor mij, heeft me weer vele stappen vooruit gezet op mijn levenspad.
Dank daarvoor.
Corrie Bilderbeek

Patty Groener
Online marketing coach

Zakelijke videoreading

Jij bent zelf niet aanwezig bij de videoreading. Een zakelijke videoreading om helder te hebben waar je staat in je leven en onderneming. Ik geef je bloedeerlijke feedback op jouw vragen. En hoe jij je energie en het ondernemen weer kan laten stromen. Aan de hand van jouw vragen ga ik voor je aan de slag. Jij ontvangt een unieke zakelijke boodschap op video.

Je krijgt daarna een één op één gesprek van 30 minuten. Tijdens dit persoonlijke gesprek kan je mij vragen stellen waarop ik je mijn eerlijke, liefdevolle advies geef. Zo heb je meteen helder hoe je het nu doet en waar je aan kunt werken om beter te ondernemen.

Binnen 7 werkdagen ontvang jij de zakelijke videoreading via geheime link met opname in je mail. Alleen jij en ik kunnen de zakelijke videoreading bekijken tenzij jezelf de link doorstuurt naar anderen.

Aanvragen zakelijke videoreading

Via het aanvraag formulier zakelijke reading kan je enkele vragen beantwoorden aan de hand waarvan ik jouw zakelijke video kan maken.  Dit wordt ook per email verstuurd. Het kan in je spambox belanden, houd deze dan ook in de gaten.

Als ik je e-mail heb ontvangen met je vragen en foto vanaf dat moment gaan de 7 werkdagen in. Na de 7 werkdagen ontvang jij per email een link met jouw zakelijke videoreading en de link om ons 1 op 1 gesprek te plannen. Zo heb ik de tijd om jouw videoreading te maken en jij tijd om de videoreading te bekijken en de vragen te noteren voor ons 1 op 1 gesprek.

LET OP: Je moet minimaal 18 jaar zijn om een videoreading te boeken bij mij, en ik beantwoord geen vragen over overledenen, zwangerschap en/of gezondheid. Raadpleeg hiervoor altijd je huisarts of specialist!

Zakelijke Videoreading
Van € 222,00 NU € 155,00 incl.btw