Succesverhaal Frank Crébas

Succesverhaal Frank Crébas vier jaar geleden heb ik Frank Crébas vorige eigenaar van Marktplaats gesproken. Zijn succesverhaal wil ik graag met je delen.
Eindelijk het is woensdag 24 april om 13:00 uur een afspraak met Frank Crébas in de kantine van draverstal Netl. Zoals gewoonlijk was ik weer veel te vroeg maar ik werd vriendelijk ontvangen in de kantine van draverstal Netl waar iedereen aan de kantinetafel mij welkom heette. Enkele minuten later arriveert Frank mooi op tijd zoals we hadden afgesproken.

Familie

Iedereen ging weer aan het werk en Frank deed netjes zijn geluid van de telefoon op zacht. Frank begon meteen te vertellen over zijn leven en succesverhaal.
Familie staat bij Frank op nummer 1. Frank verteld dat hij een paar huizen terug in een arbeiderswoning is opgegroeid. Dan kijkt hij achterom en zegt “in dat bos hebben we hout gehakt om onze houtkachel in de woning te laten branden. We hadden het niet altijd ruim, mijn ouders hebben ons vrijgelaten om onze dromen te realiseren.  Gelukkig zit ik ook in de positie dat ik samen met de kinderen kan ontbijten en na schooltijd kan ophalen en leuke dingen met ze kan ondernemen. Mijn mooiste geschenk zijn mijn kinderen daar kan niks boven op!

Werk

Ik heb de opleiding NHB Hippische Beroepsopleiding in Deurne gevolgd. Waarna ik pikeur en trainer ben geworden. Na enkele lichamelijke klachten heb ik mijn vader en moeder gevraagd of ik geen chauffeur kon zijn voor de kringloop winkels die zijn ouders toen hadden in die tijd. Zijn ouders vonden het beter dat Frank banners ging verkopen op marktplaats. Ik had toen die tijd nog geen knopje van de computer aangeraakt verteld hij lachend. Maar na enige tijd deelt Frank zijn succesverhaal en wist Frank zichzelf binnen het bedrijf marktplaats op te bouwen tot Directeur.

Bedrijf Netl

Franks moeder heeft veel liefde en passie met het vak mode. Frank verteld met glinsterende ogen dat zijn moeder met veel passie werkzaam is in het bedrijf Netl wat de gehele familie Crébas bezit waar je de gehele collectie van brandnetels stof gemaakt word waar je broeken tot blouses en handtassen kan vinden.

Draverstal Netl

Frank vind het een prachtig bedrijf Netl. Frank zijn passie ligt bij de paarden waar Frank meteen enthousiast verteld over zijn paard Willy Prince. Hij kijkt om zich heen en geen foto te vinden. Dat is raar na even rondkijken komt Frank met een kalender aan van zijn paarden. Waarop hij met stralende ogen zegt “kijk dit is Willy Prince”. Ik zie een prachtig paard op de foto. Zo vertel ik Frank dat ik een paarden angst heb. En ook nog eens in het bestuur zit van de Horecakoers. Frank begint te lachen en verteld dat zijn moeder vroeger ook angstig was voor paarden. Dat zij na goede begeleiding haar angsten heeft overwonnen. Frank hoopt dat zijn moeder ook op Willy Prince gaat rijden. Dit geeft mij moed om mijn eigen paarden angst te overwinnen.

Van Passie tot Beroepsfotograaf

Dan verteld Frank over zijn beroep luchtfotograaf militaire luchtvaart F16, over twee weken ga ik weer de lucht in om geweldige foto’s te maken. Mijn passie komt eigenlijk bij mijn ouders vandaan mijn ouders namen mij altijd mee namen om actie te voeren tegen kernenergie daaruit is mijn passie voor militaire luchtvaart ontstaan waar mijn eerste boek Airpower over gaat.

Tip van Frank

Alles kan je voor elkaar krijgen , als je wil met toewijding, passie en vooral focus laat je niet afleiden!!!

Mijn kennismaking met Frank Een spontane, warme, jonge, ondernemende man en vader.
Mij is erg duidelijk geworden als Frank iets onderneemt privé of zakelijk dan gaat Frank daar 100% voor. Het is een hardwerkende jonge man met veel passie en plezier in zijn leven. Ik wil je laten zien ook al heb je nergens verstand van. Het komt op je weg door stappen te zetten en er 100% voor te gaan dan zal je het succes aantrekken. Frank was op advies van zijn ouders banners gaan verkopen voor marktplaats daarna heeft ie samen met zijn familielid Bob mede-eigenaar marktplaats verkocht aan ebay voor € 225 miljoen euro.