Maak kans op een manifestatie gesprek van 30 minuten

Wat een mooi cadeau gun jij jezelf.

Het manifestatie gesprek is het mooiste cadeau wat jij jezelf kan geven. Je weet diep van binnen dat het anders kan? En steeds komt er weer iets tussen door wat je aandacht vraagt en jij NIET jezelf op nummer 1 zet! Jouw to do lijst is NOOIT af! Hierdoor ga je soms twijfelen als dit het leven is wat je werkelijk wilt. Je bent niet ontevreden maar je weet ook dat je nog niet alles eruit haalt wat erin zit Toch?

Diep van binnen weet je er is meer en zie je mensen om je heen die alles manifesteren wat ze wensen. Maar je vraagt je soms af wat jij verkeerd doet….Niks! Het is je mindset lieverd waar jij (on)bewust op focus ga je ontvangen zoals je ook al hebt ontdekt in deze training.

Ik gun alle vrouwen een fantastisch leven vol rijkdom en plezier. Het maakt niks uit waar je nu staat in je leven. Ik ga je leren hoe je een mooier leven kan ontvangen door manifesteren. Leer de wet van aantrekking en alles gaat voor jouw positief stromen.

Elke maand selecteer ik 2 vrouwen voor een gratis manifestatie gesprek van 30 minuten. Tijdens dit gesprek kijken we samen naar je huidige situatie; waar je tegenaan loopt en waar je naartoe wilt. Kortom wat wil je manifesteren en wat houdt je daarin tegen. Om vervolgens te kijken welke stappen je concreet kan nemen om snel resultaat te boeken!

Indien je geselecteerd bent voor een manifestatie gesprek neem ik persoonlijk contact met je op om een datum en tijdstip te plannen.

Aan de hand van jouw antwoorden op het vragenformulier kom ik al wat meer over jou te weten en kan ik tijdens de sessie concrete persoonlijke tips geven en ik gebruik mijn unieke gave om echt verschil te maken.

Ik kijk uit naar je antwoorden op onderstaande vragen! manifestatie gesprek

Liefs,

johanna 555px

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Wat heeft je getriggerd om je op te geven voor een manifestatie gesprek met mij? (verplicht)

  Wat zou je uit dit gesprek willen halen? (Hoe zou ik jou het beste kunnen helpen volgens jou? ) (verplicht)

  Wat zijn jouw droomdoelen die je wilt manifesteren? (verplicht)

  Wat houdt jouw NU tegen in het manifesteren van jouw droomdoelen? (verplicht)

  Wat gaat er op dit moment goed in je leven? (verplicht)

  Wat gaat er minder goed in je leven? (verplicht)

  Ben je bekend met de wet van aantrekking ? Zo ja Hoe gebruik je dit NU in je leven? (verplicht)

  Heb je ooit met een coach gewerkt of heb je op dit moment een coach? (verplicht)

  Mocht je ervoor kiezen om met mij te gaan werken hoeveel ben je bereid om te investeren in jezelf? (verplicht)  Met het verzenden van dit formulier bevestig je het privacybeleid gelezen te hebben