Dit unieke handgemaakte knuffelhart met edelsteen erin verwerkt geeft jou kracht en energie.
Met dit hart mag jij al jouw verdriet en mooie momenten delen. Het knuffelhart is gemaakt van een zachte witte teddystof, wat fijn in de hand ligt.

Knuffelhart

Het hart gebruik ik zelf om mee te mediteren, mijn dromen te manifesteren en soms deel ik ook mijn emoties. Veilig en vertrouwd!
Wij missen allemaal wel eens een arm om ons heen of iemand waarmee we verhalen delen en zeker in deze bijzondere tijd waarin we op dit moment leven.

Misschien voel jij je op dit moment alleen, verdrietig en misschien wel boos of het gaat juist goed, maar kan je het gevoel met niemand delen.

Zelf heb ik mij verdrietig, alleen en boos gevoeld, maar toen ik mijn zelfgemaakte hart ging gebruiken kwam er een positieve krachtige energie naar boven. Dat ik er zelf zoveel plezier van mag beleven. Heb ik daarom speciaal voor jou deze handgemaakte persoonlijke knuffelhart ontworpen.

Het knuffelhart maak ik met veel liefde en samen met mijn intuïtie kies ik een krachtige edelsteen die bij jou past.
Dit knuffelhart maak ik niet voor kinderen!

Zegt jouw hartje jaaa, dit is bestemd voor mij?
Op dit moment is er een wachtrij met bestellingen en duurt het iets langer dan verwacht.
Geef mij rond de vier weken de tijd om dit persoonlijke knuffelhart voor jou te maken.

Laat je verrassen. Bestel je vandaag nog, dan ontvang je tijdelijk van mij als extra een gratis  persoonlijk cadeautje t.w.v € 11,00
Het gratis persoonlijke cadeautje is een kort en krachtige manifestatiespreuk op papier, die speciaal op jou is afgestemd. Dit helpt jou tijdens het mediteren een nog krachtigere manifestatie neer te zetten.

En je ontvangt nu gratis erbij een stresshart in de kleur zacht witte t.w.v € 22,00

De juiste magische match, het knuffelhart, de voor jou op intuïtie gekozen edelsteen en (tijdelijk) GRATIS de afgestemde manifesteerspreuk, waardoor je nog sterker in connectie komt met je manifesteerkracht.

Tijdelijke aanbieding € 44,00

Knuffelhart

Knuffelhart

  Knuffelhart  € 33,00

Stresshart   € 22,00

Manifestatiespreuk   € 11,00

Totaal   € 66,00

Aanbieding € 44,00

BESTEL HIER JE KNUFFELHART