Salestraining

Salestraining 2017-06-06T17:14:49+00:00

Mindset

Verkopen is bij elke stap in je onderneming een uitdaging. Het vraagt om lef. Wat maakt jouw onderneming en dienst zo uniek? Wat is jouw onderscheidende, unieke, persoonlijke kracht? Je bent continu op zoek naar kansen om in contact te komen met toekomstige klanten (prospect). Naast het contact maken met klanten en in verbinding zijn met jouw toekomstige klant, wil je ook verkopen. In de salestraining ‘Werf direct nieuwe klanten’ leer je meer resultaat en plezier te halen met zichtbaar zijn en verkopen.

  • Zie je ook als een berg op tegen sales?
  • Vallen de resultaten tegen?
  • Kun je wel wat hulp gebruiken?

Er zit geen grens aan je omzet!

Dit gevoel ken je vast. Je wil meer en bedenkt steeds weer iets nieuws. Toch krijg je het nog niet voor elkaar om meer omzet uit je onderneming te halen. Ik ken het volledig. Heb jaren mijn succes aan anderen overgelaten, want die wisten het beter dacht ik! Niets is minder waar, dat vertel ik je later in de salestraining.

Door je focus te houden op je doel zul je zien dat je succes in handen hebt. Want iedereen wil geholpen worden. We gaan in 1 dag volledig met je verkoop aan de slag. Een verkoopaanpak die persoonlijk bij jou past. Je krijgt van mij persoonlijk advies over je mindset en praktijkgerichte doelen passend bij jouw onderneming. Werf direct nieuwe klanten. Deze salestraining is afgestemd op jouw persoonlijke kracht en mindset. Daarom train ik met maximaal 2 deelnemers. Je zult meteen ervaren dat je na deze dag met plezier aan de slag wil.

Salestraining Johanna Dijkstra
Ja, ik meld me aan voor de salestraining ‘Werf direct nieuwe klanten’

Klanten vinden en binden

Inzicht in de markt en weten waar de kansen en mogelijkheden liggen. De klantbehoefte zien en daarop je plan afstemmen. Je begrijpt de klant en de klant herkent en realiseert zich wat jij voor hem kan betekenen. Zo haal je het maximale resultaat uit jouw commerciële activiteiten.

Wat is het resultaat van de training:

  • Sneller en makkelijker klanten vinden en binden
  • Prikkelende gespreksopeningen bedenken. Je voert krachtige gesprekken en ontmoet minder weerstand.
  • Verander je denkwijze in een mindset voor succes.
  • Je gaat naar huis met een persoonlijke opzet voor je sales die absoluut werkt.

Kortom: je werft direct meer nieuwe klanten.

De kracht van persoonlijke aandacht die werkt.

Na de training plannen we samen een Skype gesprek van 1,5 uur voor extra ondersteuning. Dit is een onderdeel van de training en kost dus niets extra.

Plan je succes vandaag!

Wietze Douwsma

“Wat ik van Johanna heb geleerd om te verkopen is vooral het zichtbaar zijn van jezelf en waar je voor staat binnen je onderneming. Johanna laat in deze haar enorme betrokkenheid en kracht in zien van als je wat wilt geef daar alles voor. Heb je een doel voor ogen dan is niets onmogelijk. Een fantastische ervaring om te delen. Vooral in hetgeen waar ik voor sta binnen mijn onderneming.”

Wietze Douwsma, Geluk is een keuze
Paulina Jonker Wensink

“Johanna heeft me echt aan het denken gezet. Ik heb dingen gedaan/gedurfd die ik zonder haar niet gedaan had. Johanna heeft me geholpen mijn nieuwe dienst sterk neer te zetten. Door haar enthousiasme, eerlijkheid en vertrouwen heb ik de volgende stap in mijn bedrijf kunnen zetten met succesvolle sales.”

Pauline Jonker-Wensink, Maak mij wat wijs
Ja, ik meld me aan voor de salestraining ‘Werf direct nieuwe klanten’

Verkopen is zilver, klantenbinding is goud!

LATEN WE ZAKEN DOEN!

If You can dream it you can do it!

Succes, daar kies je voor!

Ja, ik meld me aan voor de salestraining ‘Werf direct nieuwe klanten’