Millionair JT Foxx

Bij Millionair JT Foxx geweest gisteren samen met collega onderneemster Charlotte. Als jij JT Foxx nog niet kent zal ik even een klein stukje wat over hem vertellen. Zijn ouders zijn alcoholist en JT droomde altijd groot, maar niemand die in hem geloofde. Waar ik mezelf erg in kan vinden omdat mensen jaren geleden ook nooit in mij geloofden met mijn grote dromen! JT Foxx is nog maar 37 jaar jong en millionair hij helpt mensen met hun ondernemerschap, brand en succesvolle platform sprekers te worden. Gisteren was er een event in Amsterdam waar hij een presentatie hield om platform speaker te worden, wat mijn droom is.

Bizarre Ochtend

Gisteren om 04:00 uur ging mijn wekker en 05:00 uur in de auto om Charlotte op te halen en dan samen richting Amsterdam te gaan. De ochtend begon al bizar. Ik had voor Charlotte een cadeautje gekocht en haar gegeven toen we samen in de auto zaten. Wat bleek Charlotte had precies het zelfde voor mij gedaan…..zelfde stippen inpakpapier en zelfde cadeautje voor mij gekocht BIZAR HÉ! Het is zo fijn om met gelijkgestemden op pad te gaan en je niet anders voor te doen dan dat je bent. 

8:00 zaal open

Om 8:00 uur ging de zaal open ik voelde de spanning in de zaal mijn grootste droom was om naast JT FOXX mijn verhaal te doen. Na een uur werd bekend gemaakt dat er een grote miscommunicatie was met het hotel. Wij zaten in een zaal met ongeveer 200 mensen en buiten de zaal stonden nog eens 400 mensen te wachten op een plek. JT FOXX en zijn team hadden een zaal besteld voor 700 mensen en het hotel dacht dat niet bestond. Ze hadden op eigen initiatief maar een kleinere zaal geboekt en gezegd dat daar alles wel in kon…. Ook de presentatie liep niet zoals het wezen moest geen geluid in begin etc… het was een rommeltje die ochtend. JT Foxx heeft in twee zalen gesproken om iedereen te vrede te houden. Ik heb enorm veel respect hoe hij dit heeft op gepakt samen met zijn team! Hij dacht niet in problemen maar in oplossingen! Na de lunch had hij een oplossing bedacht om alles in 1 zaal te krijgen en het werkte ook nog!

Middag

Na de lunch deed hij in alle twee zalen het aanbod. Voor de mensen die nu al weten dat ze mijn programma niet kunnen kopen heb ik een verrassing.  Zou je dan de zaal willen verlaten zodat ik mensen die wel willen en kunnen betalen in 1 zaal kan zetten….. Je raad het vast al wij Nederlanders zijn gek op GRATIS AANBOD. En ja hoor, meer dan de helft van de mensen verliet de zaal. Dat gebeurde ook bij de andere zaal en zo zaten we in 1 zaal met alleen maar mensen die WILLEN!

Willen

Wat ik zo fantastisch vind hieraan is: JT FOXX dacht ik oplossingen niet in problemen dit zeggen mijn klanten ook altijd tegen mij ‘Jij hebt overal een oplossing voor’! En JT FOXX had nu ook allen maar mensen in zijn zaal die echt interesse hadden in zijn lezing deze dag en zijn programma. Wat de mensen die weg gingen hebben gekregen weet ik niet maar ik heb genoten van zijn lezing! Wat ik jammer vond dat ik mijn droom naast hem op het podium niet waar kon maken, omdat je daar de kans niet voor kreeg! We mochten ook geen opnames, films en foto’s maken van zijn presentatie best strenge eisen, maar wat ik heb geleerd deze middag is enorm veel en waardevol!

JT FOXX ga mij tips!

Hij ging mensen advies geven zonder ook maar iets aan hun te vragen! En ik kan je zeggen woh wat gaf hij eerlijke maar best met harde woorden tips. Maar het was wel eerlijk en iedereen die hij eruit pakte uit het publiek. Iedereen gaf meteen toe dat daar hun problemen lagen om te ondernemen! En toen was ik aan de beurt hij vroeg eerst aan mij durf je het aan……. Ja, natuurlijk durf ik dat aan ik zie kritiek niet als negatief maar opbouwend! Ik zal heel eerlijk zijn ik was de enige die hij positieve feedback heeft gegeven. Ik schrok daar echt van!

Tips van JT Foxx

Ik ben een doorzetter en wilde altijd voor mijn klant het beste als mijn klanten ook stappen wilde zetten! Ik ben goed in wat ik doe en ik help klanten verder vanuit mijn hart. Toen hij dit zei dacht ik meteen jaaa, dit ben ik want het is niet voor niets mijn slogan VOLG JE HART EN WORDT SUCCESVOL! Ik moest mij zelf nog meer laten zien want met mijn lach kreeg ik alles voor elkaar wat ik maar wilde!

Wow dit had ik niet verwacht maar het klopte precies. Ik wil iedere vrouwelijke onderneemster die stappen wil zetten met hun bedrijf en brand goed neerzetten verder helpen.
Deze dag is voor mij een waardevolle dag en om nooit meer te vergeten.