Online Tarot

Online Tarot 2020-03-18T12:21:04+01:00

Online Tarot

In ons leven maken we allemaal wel eens iets mee waar we meer inzicht in zouden willen ontvangen. Online Tarot kan jou inzichten geven en tips om jou positief verder te helpen op jou levenspad. In het tv programma Jouw vrouw, mijn vrouw. Wat een herkenning laatst op tv. De ene heeft bijna geen geld en een smerige boel in huis. De andere financieel goed voor elkaar en een brand schoon huis.

In de tijd dat ik zelf financieel er erg slecht voor zat en zelfs bij de voedselbank mijn boodschappen haalde. Heb ik er altijd voor gezorgd dat mijn huisje netjes en fris was. En ik zelf ook schoon en netjes de deur uit ging. Dit was een zware tijd kan ik je vertellen. Mijn hoofd liep soms over van frustratie en slaploze nachten en rare gedachten.

Toch heb ik doorgezet en altijd alles voor elkaar gekregen. Niet omdat het moest, maar omdat ik het zelf wilde. Ik wilde er netjes bij lopen zodat niemand zag dat ik het financieel slecht had.

Heb mezelf altijd weg gecijferd, ik was niet goed genoeg. Ik heb diabetes geen werkgever die mij wilde. Heb plekken op mijn benen wat brandwonden lijkt en ik was te dik geen man wilde mij……Noem alle negatieve gedachten maar op en ik had ze over mijzelf. Andere mensen gaf ik elke dag complimenten en was ik dankbaar voor. Maar mijzelf vergat ik altijd.

Omdat ik zelf veel zie en voel wat toen in die tijd niet door de buitenwereld begrepen werd voelde ik mezelf altijd een rare eend die nergens bij hoorde.

Tarotkaarten Tarotmagie

Liefde
 Waarom belt hij/zij me niet terug?
Kom ik de ware nog eens tegen?
Blijven we bij elkaar? 

Werk
Krijg ik die nieuwe baan?
Gaat mijn bedrijf succesvol zijn?
Is dit de juiste keuze ?

Financieel 
Gaat het financieel beter worden?
Heb ik de juiste stap gezet?
Ik twijfel over mijn keuze?

Manifestatie TV

Ik ben wie ik ben Johanna. Heb toen alle moed verzameld en gesolliciteerd bij het tv programma dit is mijn toekomst op RTL 4. En ja hoor ik mocht komen kijken achter de schermen als een collega live op tv was. De avond ervoor zei ik tegen mijn ouders jullie kunnen de opnames van morgen wel starten want zij is vast ziek of kan niet en ik mag morgen op tv. Mijn ouders meteen…….Nou dat zal nog wel niet, want hiermee heb jij nog geen ervaring genoeg…..

De volgende ochtend half 7 vergeet het nooit weer!  Ik zat op de wc op mijn mobiel te scrollen en ja hoor telefoon…..mijn collega kon niet komen en of ik het ook aandurfde om meteen een uitzending te gaan doen…….ik stond te springen in de wc en moest mijn billen nog afvegen. Maar ik zei volmondig JAAAA.  Ik leefde toen en nu nog steeds als ik iets spannend vind met de uitspraak: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan…Pippi Langkous”

Ik was zo enthousiast maar tja het was nog vroeg in de ochtend en kon nog niemand bellen. In de auto iedereen gebeld dat ik vanmiddag op tv kwam. Ooh wat was ik hyper de piep en wat een fantastische ervaring. Soms mis ik de tv nog wel eens.

VIP-dag

“Ontdek de kracht van een tarot sessie
*Johanna Dijkstra*

Via een verdienmodel kom ik terecht op de site van Johanna Dijkstra. Zij biedt een tarot-sessie aan. Online. Grappig, dat ik doen! Zonder op de klok te kijken ontving ik een adembenemende reading. Geweldig zakelijke adviezen, ze wist precies waar ik mee bezig was. Tips, die ik zeker ten harte ga nemen. Ook op het persoonlijk vlak wist ze me Alles te vertellen. Snappen zal ik het nooit maar hiermee zet je wel veel dingen “Op een rijtje” voor jezelf. Dat geeft rust Johanna Dijkstra jouw reading heeft me weer vele stappen vooruit gezet op mijn levenspad. Dank daarvoor.

Corrie Bilderbeek

Wat ben ik blij dat ik vandaag tot 1 van jou Tarot klanten hoorde. Wat hebben we een super gesprek gehad.  Je haalde precies naar boven wat ik eigenlijk in mijn achterhoofd al wist maar waar ik bevestiging over nodig had. Ook heb je mijn ogen geopend en heb je mij fijne tips gegeven. Dit was voor mij de eerste keer, maar beslist niet de laatste. Wat ben jij een prachtig en eerlijk mens. Ik ben het waard, maar jij meer dan dat. Ontzettend blij dat ik jou ben gaan volgen en gelijk al voelde ik dat jij iets bijzonders had. Dat bleek vandaag dan ook duidelijk. Nogmaals bedankt Johanna!

Janny Zeinstra

Johanna is een lieve spontane vrouw die mij erg goed heeft geholpen met mijn levens vraagstukken. Ze is een zeer goed luisterend oor en verstaat haar vak. Ik kan uit ervaring zeggen dat ik de tarot consult kan aanbevelen.

José La Fleur, Mijn Huidspecialist

Dit had ik even nodig van Johanna,luisterend oor. Goed advies en eerlijke ware woorden. Door haar eerlijke woorden zie ik de toekomst weer positief en sta ik weer wat sterker. Dank je Johanna en tot volgende keer😘😘

Gretha van der Heide

Johanna is een warme en eerlijke vrouw.  Ze zegt waar het op staat, geen nonsens. Heeft humor en daar hou ik van. Reading boek ik absoluut nog een keer een echt toppertje.

Tea Montezinos
Online Tarot Plezier

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan”
*Pippi Langkous*

Online Tarot Sessie

Nu ik terug kijk ben ik zo dankbaar  dat ik dit allemaal heb mee gemaakt. Ik win de miss verkiezing qua uiterlijk niet, maar ben wel een unieke eend  met stralende oogjes , glimlach om mijn mond . En als ik een borreltje te veel drink, dan denk ik echt dat ik de X-factor heb en dan zing   ik uit volle eendenborst mee. Alleen kan je mij aan het einde van de avond boeken als je het café leeg moet. (SMILE)

Ik ben geen lelijke eend uit de dop meer, maar een unieke maffe eend.

Alleen online!

Mijn online werk doe ik met veel plezier.
Nu weet ik dat jij vast en zeker vragen hebt over liefde, Waarom belt hij/zij me niet terug? Kom ik de ware nog eens tegen? Blijven we bij elkaar? of een vraag over werk, financiën etc.

Woon je nu ver weg of kan je niet ver reizen, geen probleem.
We gaan de tarot sessie gewoon online doen. De investering naar jouw online tarot sessie bedraagt: € 117,00.

Aanbieding

Heb je mijn e-book gelezen? Daar staat een mooie aanbieding in voor een tarot consult.

Ik beantwoord al jouw vragen over liefde, relaties, werk of toekomst gerichte vragen in het nu.

(Gezondheid vragen, zwangerschap en contact maken met overleden doe ik niet.)

Johanna Dijkstra Manifesteren kun je leren

Wil jij Online Tarot ontvangen, meld je dan hier aan.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Ja, ik wil de Online Tarot!

Laat hier je bericht achter

Met het verzenden van dit formulier bevestig je het privacybeleid gelezen te hebben