Manifesteren kun je leren

Manifesteren kun je leren 2020-03-18T11:28:13+01:00

Iedereen heeft vragen. Vaak weet je het wel, maar doe je het niet. Je gaat naar seminars, leest boeken en dan? Wat is jouw plan om écht jouw nieuwe werkelijkheid te creëren? Waar geloof jij in? Denk in mogelijkheden. Wanneer je weet wat je nodig hebt en doet wat nodig is, kun je alles realiseren. Waar het om gaat is, koop geen spullen om een leegte op te vullen, koop alleen dingen die je leven vervullen.

Je kunt alles creëren vanuit je eigen kracht, vol zelfvertrouwen. Laat je angsten nooit de overhand krijgen op je eigenwaarde, financiën en falen. Ga nooit negatief denken zoals: dit kan ik niet of dit lukt mij niet, want dan zal het nooit lukken. Het gaat om de energie achter jouw gedachte. Tekort bestaat niet, enkel wanneer de energie achter jouw gedachte negatief is. Niets anders! Je kan niet verliezen tenzij je je gedachten verliest. Geloof 100% in jezelf!

Wet van overvloed: geld & liefde uitgeven, geld & liefde ontvangen, geld & liefde doorgeven. Daarna kan je pas geld &liefde aantrekken. Wees dankbaar voor iedere liefdevolle geldstroom in je leven. Er is overvloed voor iedereen, ook voor jou!

 Alles wat je kunt bedenken, kun je waarmaken!
Alles is mogelijk wanneer je het ziet.

Liefde, succes en rijkdom binnen handbereik

Hoe lang wil jij jezelf nog wegcijferen? Welke gedachten houden jou klein? Manifesteren kun je leren! Wat ga je manifesteren om het tij te keren? Weten wat je nodig hebt en doen wat je nodig hebt zijn nog wel twee verschillende dingen. Vaak weet je het wel, maar doe je het niet. Gun jij jezelf ook het beste?

Blijf jij staan waar je staat of heb jij het lef om stappen te zetten.

Sta jezelf toe om te onderzoeken wat je grote dromen zijn. Veel ondernemers houden zichzelf klein, omdat ze bang zijn voor succes of omdat ze last hebben van faalangst. Maar als je echt in je manifestatie-overvloed bent, laat je je niet langer tegenhouden door twijfels, angsten en oordelen van anderen. Wanneer je je intuïtie volgt en moeilijke, betere keuzes durft te maken, kun je jouw leven van liefde, succes en rijkdom creëren.

Het is hoog tijd om kleur te bekennen, te reflecteren en stil te staan bij wat voor jou belangrijk is.

Ik werk het liefst met vrouwelijke ondernemers met humor en pit die hun dromen waar willen maken. Ben jij die onderneemster die een leven vol liefde, succes en rijkdom binnen handbereik wil brengen.

Wat is het allermooiste wat je kan bereiken? Wil je samen met mij aan de slag om je dromen te manifesteren?

Bewust Manifesteren.

Manifestatie Huis
5 Jaar geleden moest ik op zoek naar een andere woning en kreeg een jaar de tijd om dit te realiseren. Mijn wensenlijstje: nieuwbouw, ruimte, vrij uitzicht en in een jonge wijk. De woningbouw gaf me weinig tot geen kans op succes. De eerste woning die ik toegewezen kreeg voelde niet goed en heb ik afgewezen. Een paar maanden daarna kreeg ik mijn huidige woning aangeboden, een plek die fantastisch en vrij aanvoelt.

Manifestatie Trouwjurk
Ik heb altijd gezegd dat ik trouwjurken wilde passen. Iedereen verklaarde mij voor gek, want ik had immers geen relatie en geen trouwplannen. Ik wilde ervaren hoe het is om in zo’n jurk te staan.
Toen een andere onderneemster mij vroeg om de opening van haar bruidsboetiek te presenteren, heb ik mijn wens bij haar kenbaar gemaakt. Het resultaat was dat ik een week later bij haar in de boetiek in een trouwjurk stond.

Manifestatie Auto
Wanneer je gaat manifesteren is het belangrijk om het eerst te ervaren hoe het voelt wat je wilt manifesteren. Door het te voelen ga je het doen. Ik heb al een tijdje 3 auto’s op het oog waar ik geen keuze uit kon maken. Toen ik op de website van de dealer zag dat hij alledrie de auto’s in de showroom had staan, heb ik meteen een afspraak gemaakt voor een proefrit. Van de drie auto’s heb ik nu een bewuste keuze kunnen maken en staat dit jaar de Nissan Juke voor mijn deur.

Manifesteren kun je leren

Mindset

Gedachten hebben krachten. Zit je goed in je vel, dan zal je dit aan alles merken. Aan je omgeving, het ondernemerschap, de liefde en vriendschappen. Je ogen gaan weer stralen en je stapt elke dag met een big smile uit bed. Het gaat over de energie achter jouw gedachte. Positieve denkkrachten, er is overvloed voor iedereen, ook voor jou! Alles is mogelijk, zolang jij durft te ondernemen, groter durft te denken en focus te houden op je doelen. Wat zijn jouw gedachten?

Dankbaarheid

Dankbaarheid geeft je rust, plezier en vrijheid. Onze focus is vaak gericht op anderen in plaats van op onszelf. Laat oordelen los, je hebt vaak geen invloed op wat anderen doen en denken. Hou het bij jezelf, verander wat je kunt veranderen, wees 100% jezelf. Wees iedere dag dankbaar dat je geld mag ontvangen en uitgeven. Wanneer je dankbaar bent, begint en verloopt je dag beter. Sluit je dag in dankbaarheid af, zodat je de volgende dag weer positief kunt beginnen. 

Doen

Wil je iets bereiken, dan is het belangrijk dat je stappen zet. Iedere stap is er één. Met de juiste mindset en dankbaarheid creëer je zelfvertrouwen. Wees jezelf, dat straalt positiviteit en pit uit. Hou je focus, volg je intuïtie en blijf in je kracht staan. Maak ruimte voor jezelf, doe leuke dingen en vier je successen. Wat je geeft, zul je weer ontvangen. Door te doen kun je geld uitgeven, geld ontvangen, geld doorgeven en weer opnieuw geld aantrekken. Wat is jouw volgende stap?

Wat je ogen zien, gaat je mind manifesteren.

Afgelopen 4,5 jaar waren jaren welke ik me verstopt hebt. Ik maakte aan het begin een keuze , welke mij nu met de neus op de feiten drukt. Ik mag eens gaan staan voor mezelf. Na mijn reis naar Marrakesh, waar een knop om was gegaan maar die ik nog niet herkende, had ik het alleen maar geweldig koud. Vanuit deze bewustwording nam ik zomaar uit het niets contact op met Johanna en vroeg haar of ze mij wilde begeleiden. Ze zei ja. HOERA!!

Ik ben nu 4 weken verder, en oh lalalalalala, die Johanna Dijkstra. Ze pakt je bij de kladden, zet je even stevig neer dat je denkt, euhhhh hallo? ben ik hier tgen bestand. Nou ik kan je melden; Johanna láát je zien en voelen dat je hier tegen bestand bent. Johanna is eerlijk, oprecht, liefdevol, en zéér streng als het nodig is. Ze heeft het lef om je erbij te houden, je terug te halen als je afdwaalt omdat je denkt dat dat wel kan. Johanna neemt je bij de hand en wijst de plekken aan. Niets meer en minder. Je zal zelf het werk dienen te verrichten. Johanna laat je zien waar jouw eigen vertrouwen zit en zij vertrouwt op haar zelf waardoor ze het jou weer kan laten zien. Dat is toch fantastisch? Overweeg jij om met Johanna samen te werken? Haar reikende hand aan te pakken? Dan kan ik je alleen maar adviseren; DOE HET! GUN jezelf deze prachtige, liefdevolle levenscoach.

Lieve Johanna, door jou reikende hand te aanvaarden heb je me hernieuwd kennis laten maken met mezelf en mijn innerlijke wijsheid. Ik had nooit, maar dan ook echt nooit kunnen vermoeden dat ik er ooit nog eens mocht vertoeven en van gaan genieten. Dank je wel voor je begeleiding en dat je de mooiste plekjes, maar ook mijn duistere plekjes hebt laten zien, en nog steeds laat zien ♥

Dank je wel voor jou liefde voor de mens.
Liefs Miranda ♥

Miranda Brinksma

“Johanna weet mensen op een (inter)actieve wijze te boeien. Met een vleugje humor houdt zij een spiegel voor en komt zij tot de kern.”

Caroline Haan-Preemen, Your Style ID

“Johanna is een zeer aangename persoonlijkheid, die je weet mee te krijgen met haar openheid en warmte. Met haar persoonlijke verhaal inspireerde zij door te vertellen hoe zij haar angsten om wist te buigen tot kracht en zelfverzekerdheid. Bij Johanna zit je goed!”

Pascal Frederik Organisator SpeakersNight, SpeakersNight

Laat je inspireren.

Wanneer is mijn manifestatie kracht voor jou een must?

Het begint bij jou, niet bij de ander.

Je hebt meer in je mars dan je zelf vaak beseft. Kansen en mogelijkheden zien waar anderen problemen zien. De huidige, digitale tijd biedt je veel mogelijkheden om dingen anders, sneller en beter te realiseren. Tijd en creativiteit zijn hierin de sleutels naar succes.

Wat gebeurt er wanneer je aandacht geeft aan je diepste verlangens, je mooiste dromen en doelen die je voor ogen hebt. Ik laat je zien en voelen hoe positief manifesteren werkt. Alles wat je kunt bedenken, kun je waarmaken. Alles is mogelijk!

  • Je wilt nu concreet weten welke stappen jij mag zetten om verder te komen en welke patronen jij mag doorbreken.
  • Je bent het zat om steeds weer op het zelfde kruispunt te staan, je wilt nu echt verandering zien in je leven en onderneming.
  • Heb jij nu het lef om stappen te zetten, om je persoonlijk verder te ontwikkelen en je bent ervan overtuigd dat ook jij kan manifesteren.

Mijn skype coaching is 1 op 1 persoonlijk en op maat waarom ik de juiste persoon ben die jou verder kan helpen is omdat mijn intuitie sterk is ontwikkeld, ik zie meer dan de meeste coaches zien. Ik zie hoe jij kan manifesteren wat bij jou past door met jou in gesprek te gaan.

Daag me uit en je zult jezelf positief verrassen.

Manifesteren kun jij leren.

Bewust leren manifesteren

Ik wil jou mijn allerbeste tijd van mezelf wil geven. De 5 sessies zijn van 1,5 uur heb ik specifiek zo gekozen wat het cijfer 5 heeft de betekenis van: Dit getal houdt verband met verandering, transformatie, transmutatie en alchemie. Er vinden in je leven veranderingen ten goede plaats, of die staan te gebeuren.

Alle vijf gesprekken zijn exact op jou afgestemd zodat we in jouw tempo de mooiste manifestatie kunnen maken.

De investering in jouw manifestatie bedraagt: € 888,00.

Waarom ik bewust gekozen heb voor 888?
Dit staat voor: Het universum is overvloedig en gul, en je hebt geleerd hoe je in het stortbad van de altijd aanwezige stroom stapt. Grote financiële zekerheid is je deel, nu en in de toekomst.

En dat is wat ik jou gun jij jezelf ook? Maak dan vandaag de afspraak om je manifestatie in actie te zetten.

Betaal je liever in 3 termijnen dat is ook mogelijk.
De investering in jouw manifestatie bedraagt  € 296,00 per maand.
De cijfers 296 staan voor: Vertrouw erop dat er in je materiële behoeften wordt voorzien teneinde je bij het vervullen van je manifestatie te helpen. Je opdracht is nu van belang: stel hem niet langer uit.

Heb je nog vragen over manifesteren kun je leren? Vraag dan een skype gesprek aan.

Wil je manifesteren leren, meld je dan hier aan.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Ja, ik wil leren manifesteren!

Laat hier je bericht achter

Met het verzenden van dit formulier bevestig je het privacybeleid gelezen te hebben