Rust in je hoofd, is met helderheid manifesteren!

Jij weet al veel over manifesteren, maar loopt er tegenaan om vol te houden. Het lukt niet zoals jij wilt, en dat blokkeert je. Rust in je hoofd verlang je naar en jij wilt vooruit, maar hebt het gevoel dat je stil staat. Jij wilt overzicht om jouw dromen met volle overtuiging uit te laten komen. Jij weet dat je het kan maar je loopt vast en…

  • Heb jij niet de volledige focus?

  • Maak jij niet genoeg tijd vrij voor jezelf?

  • Lukt het je niet om jezelf goed te motiveren?

  • Wil jij vooruit, maar heb je het gevoel stil te staan?

  • Voel jij dat er meer mogelijk is maar lukt dat niet?

De rust in je hoofd is wat jij nodig hebt om groter te manifesteren en verder te komen. Net als ik  ga jij weer kansen en mogelijkheden zien om je droomwensen werkelijkheid te maken. Ik kan jou het juiste zetje en de juiste motivatie geven. Daardoor durf jij met zelfvertrouwen volledig voor jouw droom te gaan, en deze werkelijkheid te laten worden.

Johanna Dijkstra Manifesteren
JA, DEZE KANS HEB IK NODIG!

Wat klanten zeggen:

Sandra Tërstena-Jack Manifestatieboost

Wanneer je vast loopt in het creëren van je grootste wens of droom, dan is de training manifesteer rust in je hoofd echt een aanrader. Ik wil graag een succesvol massagebedrijf! Op de wijze hoe Johanna mij heeft aangepakt, werden mijn blokkades en angsten blootgelegd. Ik kreeg tools aangereikt, waardoor ik nu weer stappen zet en actie onderneem om mijn bedrijf succesvol te maken.  Ik heb daadwerkelijk motivatie gekregen om mijn wensdroom te verwezenlijken.
Sandra Tërstena-Jack

Jose La Fleur Manifestatieboost

Johanna is een lieve spontane vrouw die mij erg goed heeft geholpen met mijn vraagstukken. Ze is een zeer goed luisterend oor en verstaat haar vak. Ik kan uit ervaring zeggen dat ik deze training kan aanbevelen.
José La Fleur

Isabel de Smet

Voor mij persoonlijk was deze training manifesteer rust in je hoofd echt fantastisch. De energie die ik er van kreeg was enorm. Ik heb nu nog meer motivatie om te manifesteren. Enorme pieken. Ook hier heb ik weer veel uit bijgeleerd. Het is echt top! Een echte aanrader!
Isabel de Smet

“Geloof in je grote dromen”

Loslaten: Jij gaat leren om los te laten, jouw gewoonten, jouw negatieve gedachten, het blokkeert je om verder te komen. Nu is het tijd om dat achter je te laten. Door het loslaten kom jij in de juiste energie om te manifesteren.

Actie: Na het loslaten is het tijd om grote stappen maken. Door deze training ontvang jij nieuwe inzichten die je gaat omzetten in manifestatiekracht. Jouw gedachten, gevoel, zelfvertrouwen en kwaliteiten gaan groeien.

Resultaten: Nu kan jij besluiten nemen, en durf je er echt voor te gaan. Met volle focus ga jij manifesteren. Jij weet jezelf telkens opnieuw te motiveren, en draagt deze lessen van de training voor de rest van je leven met je mee.

Alles is mogelijk, en geen wens te groot of te gek. Jij mag het beste van het beste, het meeste van het meeste en het grootste van het grootste ontvangen. Durf open te staan, en til jezelf omhoog.

Gedachten hebben krachten, het geloof in jezelf is de grootste en krachtigste manifestatie tool die er bestaat. Jij gaat door deze training zoveel inzichten ontvangen en daardoor:

  • Met een volledige focus manifesteren.

  • Genoeg tijd voor jezelf te hebben, waardoor je gelukkiger voelt.

  • Je hebt rust in je hoofd om jezelf keer op keer te motiveren.

  • Vooruitkomen, elke dag weer. Stilstaan is verleden tijd.

  • Jij hebt de kracht om uit het leven te halen wat jij wilt en wenst.

Zet jezelf op nummer 1 en ga ervoor, jij kan wonderen manifesteren. Gun dit jezelf! In elke training die ik geef zitten nieuwe methodes, en overal kom jij weer verder mee. Deze training zal je heel veel nieuwe inzichten geven.

“Jij bent het waard, ik geloof in jou! ”

Wat krijg je bij de training manifesteer rust in je hoofd?

Een plug in op mijn energie, zodat jij net als ik kansen en mogelijkheden ziet om je dromen werkelijkheid te maken. 27 video’s vol opdrachten om tot inzichten te komen. Je leert o.a. om je blokkades los te laten, hoe jij gemotiveerd blijft in je wensen manifesteren, hoe jij nog meer zelfvertrouwen krijgt met je manifestatie droom, en je gaat zien dat er heel veel meer mogelijk is dan je dacht.

Manifesteer rust in je hoofd

Johanna Dijkstra manifesteren Rust in je hoofd

Eenmalige investering

27 Video’s
Opdrachten
Leer blokkades loslaten
Hoe jij gemotiveerd blijft
en wensen manifesteerd

van € 555,00 (ex.btw)

NU € 222,00 (ex.btw)

JA, IK DOE MEE!