Geld hebben we allemaal nodig, want geld maakt je leven makkelijker. Hoe zou het voor jou zijn als je je geen zorgen meer hoeft te maken over geld? Zou het je rust geven? Zou het je gelukkiger maken? Alles is mogelijk zolang jij er echt in gelooft, en alles begint bij de eerste stap en die heeft je hier gebracht. Het is geen toeval dat jij hier nu bent Manifesteer je geldwensen Johanna Dijkstra

“Ben jij klaar voor een leven in overvloed?”

Door manifesteren kun jij met de wet van aantrekking alles naar je toe trekken, dus ja: ook geld! Het maakt niet uit waar jij op dit moment staat! Zelf ben ik van ver gekomen, ik had schulden en daardoor heel veel financiële zorgen. Tot ik ontdekte hoe ik de wet van aantrekking voor mij kon laten werken, hierdoor weet ik dat er meer mogelijk is. Ook jou gun ik een rijk en liefdevol leven, waarin jij elke dag met positieve energie geld leert manifesteren.

Johanna Dijkstra videoreading

“Geef je leven meer waarde”

Jij bent enthousiast over de wet van aantrekking maar je hebt geen idee hoe je die in kunt zetten om geld te manifesteren? Je wilt het financieel beter voor elkaar krijgen en herkent jezelf in 1 of meerdere punten:

  • Maak jij je zorgen om je inkomsten, en voel je daardoor onrust in je leven?

  • Heb jij het gevoel dat je gelukkiger zou zijn als je meer geld zou hebben?

  • Is geld een reden dat jij soms nee moet zeggen en maakt dat je onzeker?

  • Voel jij je niet gelukkig over jouw financiën, maar zie je niet hoe je dit kan verbeteren?

  • Het gevoel dat je elke maand geld tekortkomt, maar wat je ook doet en hoe hard je ook werkt, je weet niet hoe je dit moet oplossen?

Het universum bepaalt het moment, en alles komt op het juiste moment. Leer hoe jij de wet van aantrekking voor jou kan laten werken, en hierdoor leer je om te ontvangen. Als jij je mindset gaat veranderen, zal je zien dat je ook heel snel geld gaat manifesteren en ontvangen. Jouw droomwensen komen steeds dichterbij jou, en worden bereikbaar.

“Verlang, leer, ontvang”

Verlang: Jij weet wat je verlangt en welke droomwensen jij hebt, en je voelt dat jouw verlangen dichterbij is dan je denkt. Van het dromen ga je nu actie stappen maken, zodat jouw wensen werkelijkheid gaan worden.

Leer: Jij leert hoe je duidelijk je geldwensen uitspreekt, jouw manifestaties worden groter, mooier, en krachtiger! Jouw zelfvertrouwen groeit en met veel positieve energie kan jij de wet van aantrekking voor je laten werken.

Ontvang: Jij leert om te ontvangen, en je manifestatiekrachten met zelfvertrouwen in te zetten in jouw leven. Jouw geldwensen worden werkelijkheid, het gaat stromen. Ontvang met open armen, dat verdien je!

Johanna geld manifesteren

“Weet wat je wilt en leer ontvangen”

Leer de wet van aantrekking voor je gebruiken, vol positieve energie. Jij zal voelen dat je vooruit komt, stappen gaat maken die je echt wilt.
Door te doen kan jij je geldwensen bereiken:

  • Geld zal geen reden meer zijn om nee te hoeven zeggen, en daardoor zal jij je zekerder voelen.

  • Jij hebt geld in overvloed, en leeft niet meer met tekorten.

  • Met zelfvertrouwen kan jij geld manifesteren, en daardoor meer manifestaties behalen.

  • Geen zorgen meer te maken om jouw inkomen en zal daardoor meer rust ervaren in je leven, ook zal jij je daardoor gelukkiger voelen.

  • Denk je eens in wat het je zou brengen in je leven als jouw geldwensen uitkomen…

“Jij bent hier op de juiste plek!”

JAA, IK DOE MEE!

Deelnemers leer geld manifesteren

Rina Kroeze geld manifesteren

Ik zei altijd dat dooie rotgeld! Nu begrijp ik mijn eigen energie niveau. Mijn geld en energie gedachten wat een eyeopener!
Rina Kroeze

Dorien Halenbeek foto

Dank je wel voor je hulp en de orakelkaarten die je spontaan voor ons legt.
Dorien Halenbeek

Nicole elzinga blank

Ik heb heel veel ervaring gekregen in het manifesteren met dank aan Johanna. Manifestatie training heeft mij maar ook mijn man geholpen.  Ons bedrijf stroomt en mijn man heeft een contact bij rtl 4 gekregen. Wij hebben nieuwe mensen ontmoet en mooie complimenten ontvangen.
Van ons allemaal, dank je wel lieve Johanna voor je hulp en steun.
Nicole Elzinga Blank 

Margriet Koers geld

Wat ik zo leuk vind is  dat Johanna in haar enthousiasme mij mee neemt in het logies nadenken.
Positief zijn en haar leuke filmpjes  zijn dat je al nieuwsgierig  gaat zijn na de volgende opdracht.
Vind het heel bijzonder dit meegemaakt te hebben, en ben al leergierig naar wat nog komen gaat.
Haar kaarten … Volg je Hart zijn ook een aanrader. Johanna Dank je wel
Margriet Koers

Marie rose Neierink droomleven

Lieve Johanna, Reeds geruime tijd volg ik jouw manifestatie-trainingen en telkens kijk ik op door de hoge inhoudswaarde en het zelfvertrouwen waarmee je mij steeds weet te boeien. Ik was dan ook bijzonder opgetogen toen de training ” geld manifesteren” eraan kwam en schreef me meteen in. Het is elke dag genieten en volstrekt leerrijk door je professionele uitleg en kundige wijze om duidelijk te maken hoe het aan te pakken en een leven in overvloed te realiseren. Een gezellige noot tussendoor is dat humor steeds van de partij is. Met bewondering en respect als ik ergens tegenaan loopt ,altijd kan rekenen op je steun. Ik ben jouw ontzettend dankbaar Lieve Johanna dat ik de kans kreeg deze TOP trainingen te volgen 🤗 Tevens een onmisbare aanrader voor iedereen die positief en met open mindset de toekomst rooskleurig tegemoet wil gaan!
Marie-Rose Neirinck

“Alles wordt bepaald door wat je gelooft”

In deze training geef ik je meer dan ik hier kan beschrijven, ik geeft je echt alles wat ik weet! Deze training is met recht waardevol te noemen, het zal meer waarde aan en in je leven geven. Met elk besluit dat je neemt bepaal je jouw toekomst, deze training heeft impact op jou en jouw manifestaties. 

“Ben jij klaar voor een leven in overvloed?”

In de onlinetraining Leer geld manifesteren krijg je toegang tot alle materialen waaronder de 21 video’s met uitleg, verdiepende opdrachten, en een speciale besloten Facebookgroep. Elke maand komt Johanna live in de besloten Facebookgroep om jouw persoonlijke vragen te beantwoorden. Manifesteer je geldwensen Johanna Dijkstra

Manifesteer je geldwensen

Johanna Dijkstra manifesteer geld

eenmalige investering

21 Video’s
Verdiepende opdrachten
Besloten facebookgroep
met gelijkgestemden
1x per maand live Q&A
Geld affimatie t.w.v € 111,00

€ 666,00 (incl.btw) eenmalig

JAA, IK DOE MEE!

Manifesteer je geldwensen

Johanna Dijkstra geld

2 termijnen

21 Video’s
Verdiepende opdrachten
Besloten facebookgroep
met gelijkgestemden
1x per maand live Q&A
Geld affimatie t.w.v € 111,00

 € 333,00 (incl.btw) per maand

JAA, IK DOE MEE!

Manifesteer je geldwensen

Johanna Dijkstra manifesteer je geldwensen

3 termijnen

21 Video’s
Verdiepende opdrachten
Besloten facebookgroep
met gelijkgestemden
1x per maand live Q&A
Geld affimatie t.w.v € 111,00

 € 222,00 (incl.btw) per maand

JAA, IK DOE MEE!