Heb jij het gevoel dat je manifestaties voor jou en soms tegen jou werken, maar je begrijpt niet wat er fout gaat? De twijfel slaat toe waardoor je je afvraagt of je dit wel verdiend, en of jij wel bent weggelegd om grote dromen te manifesteren. De negatieve gedachten die ontstaan blokkeren de weg om te bereiken wat je wilt. Jij weet dat er meer is en anders kan, jij wilt je leven nu een stuk mooier maken maar je weet nog niet hoe? Manifesteer je droomleven!

 • Heb jij het gevoel dat je meer wil en kan bereiken in je leven?

 • Wil jij je droomwensen waarmaken?

 • Verlang jij naar meer balans in je leven?

 • Weet jij hoe de wet van aantrekking werkt, maar lukt het je niet om deze toe te passen in jouw leven?

 • En mis jij de energie om krachtig te blijven manifesteren?

Manifesteer Rust in je hoofd

“Positiviteit trekt aan, negativiteit stoot af. Ja: Manifesteren kun jij leren!”

Manifesteren is jouw dromen en wensen waarmaken, door dromen te realiseren word je gelukkiger. Als jij je droomdoelen wilt manifesteren moet je stappen zetten en jezelf door niemand meer tegen laten houden. Jij bent het waard! Ik leer jou hoe jij kan vertrouwen op jezelf door te manifesteren wat jij wilt. Ook ik was ooit waar jij nu bent, ik had wensen en wou meer uit mijn leven halen. Ik voelde dat er méér is en dit ben ik gaan onderzoeken en gaan toe passen in mijn leven.

Mijn missie is dat iedereen gelukkig is. Ik gun jou ook een leven waarin jouw wensen uitkomen, daarom wil ik jou mijn persoonlijke tools geven die echt werken. Je hoeft niks meer uit te zoeken ik heb alles voor jou gedaan.  Ik leer je hoe jij de wet van aantrekking voor je kan laten werken in plaats van tegen je. Ik motiveer jou om door te gaan als je het even tegenzit. Geen droom is te groot of te gek! Het is dus binnen handbereik, maar jij bent degene die in actie moet komen.

Manifesteren is een mindset waarbij je droomdoelen uitkomen doordat je ze uitspreekt, opschrijft en erin gelooft. Haal ALLES uit deze training, laat de wet van aantrekking voor je werken, en je kan wonderen verwachten! Leef je mooiste leven! Ik leer jou in positiviteit en met de juiste energie hoe jij de wet van aantrekking voor je kan laten werken.

Manifesteren zorgt voor meer kwaliteit en plezier in je leven, jij kan je droomwensen werkelijkheid maken. Ik vind het belangrijk dat JIJ echt vooruitkomt. En daar help ik jou bij. Jij kan dit, samen met mijn hulp! Door de training te doen kan jij alles bereiken, en:

 • Kan jij met zelfvertrouwen manifesteren en leef jij je mooiste leven.

 • Komen je droomwensen uit, stuk voor stuk.

 • Heb jij balans in je leven.

 • Weet jij hoe je de wet van aantrekking voor je kan gebruiken.

 • En kan jij met krachtige energie blijven manifesteren.

JA, IK DOE MEE!
Marie rose Neierink droomleven

Ik ben super blij dat ik de kans kreeg om de training te volgen Ik wist eerst niet wat ik qua inhoud mocht verwachten maar wauw wat was ik aangenaam verrast door de positieve professionele aanpak. Mijn leven ervaart een volledige metamorfos: zo had ik het op mijn eentje nooit bekeken, je krijgt controle over jezelf, je doen en laten krijgt een boost in de positieve richting dat je de negatieve gedachten leert verbannen en tal van nieuwe liefdevolle en interessante inzichten. Het geluk lacht mij toe, oké met vallen en opstaan en ondersteund door Johanna. Je bent nooit meer alleen in moeilijke situaties. Dank je wel Johanna!
Marie-Rose Neirinck

Miranda Brinksma Manifesteer je droomleven

Lieve Johanna, door jou reikende hand te aanvaarden heb je me hernieuwd kennis laten maken met mezelf en mijn innerlijke wijsheid. Ik had nooit, maar dan ook echt nooit kunnen vermoeden dat ik er ooit nog eens van het leven mocht gaan genieten. Elke dag manifesteer ik zelfs mijn droombaan is werkelijkheid geworden. Ik werk minder uren en verdien meer geld. Ik sta weer vrolijk in het leven en zie mogelijkheden. Dank je wel voor je begeleiding en al je mooie inzichten ♥ Dank je wel voor jou liefde voor de mens. ♥
Miranda Brinksma

“Plan, Creëer, Manifesteer”

Plan
Je gaat onderzoeken wat je echt wilt en tijdens deze training ga je ontdekken dat er nog veel meer voor jou is weggelegd. Door de simpele stappen die ik geef tijdens de training, kan jij die meteen in de praktijk werkelijkheid maken. Geen moeilijk gedoe.

Creëer
Tijdens deze reis ga je groot creëren en ontdek je de kracht van manifesteren in jouw leven. Met mijn bijzondere en unieke manifestatie tools gaat je leven positief veranderen. Je zelfvertrouwen groeit en je laat je door niemand meer tegenhouden.

Manifesteer
Laat de wet van aantrekking voor je werken, en trek je droomwensen als een magneet naar je toe. Zorg voor kwaliteit in je leven door je droomwensen waar te maken. Dromen worden werkelijkheid, daar gaan we samen aan werken.

De training is een reis, een reis naar jouw wensen, en als eindbestemming: JOUW GELUK! De training heeft een goede opbouw in de video’s. Volg het stapsgewijs: in je eigen tempo en tijd. De training manifesteer je droomleven is een compleet pakket:

 • 53 video’s

 • Opdrachten

 • Persoonlijk

 • Leerzaam

 • Vernieuwd

 • 888 Manifestatiespreuken zelfliefde, geld, werk, etc. t.w.v € 555,00

Wacht niet tot de feestdagen om iets te vieren, vier je leven elke dag.!

Manifesteer je droomleven

Manifesteer je Droomleven

eenmalig

53 video’s
Opdrachten

Leerzaam
Vernieuwend

van € 999,00 (ex.btw)

Nu € 555,00 (ex.btw)

JA, IK DOE MEE!