Ik zal je eerst wakker schudden en misschien wel een beetje teleurstellen. Manifesteren is topsport! Je moet doorzettingsvermogen hebben en ondanks een tegenslag niet op de bank gaan zitten met een zak chips om je teleurstelling weg te eten. Manifesteren is niet alleen een hartsverlangen op schrijven en met affimatie benoemen. NEE het is topsport.

Pas als je de stappen van het manifesteren kent., voel je de flow en krijg je het gevoel dat alles uit het niets op je pad terecht komt. Dit leer ik jou in mijn maantraining met mijn unieke methode. Manifesteer je met het ritme van de maan, dan heb je goud in handen. Je zal zien dat niets meer tegen je werkt, maar juist voor je gaat werken. Je gaat ervaren dat alles veel makkelijker is dan je nu denkt.

Nu denk je vast maar ik zie al zoveel manifestatie trainingen. Dat klopt, maar niet zoals deze maantraining. Vanuit je hart manifesteren op het ritme van de maan is uniek, niemand die de training geeft zoals ik dat doe.

Je kan alles manifesteren wat jij wilt en wat voor jou belangrijk is. Misschien ben je toe aan een andere woning, wil je de grote liefde van je leven manifesteren, heb je een droom waar geld voor nodig is of wil je gewoon een dikke vette bankrekening. Alles is mogelijk zo lang jij het maar vanuit je hart manifesteert. Je gaat de vrijheid voelen, je gaat nieuwe manifestaties ontdekken waardoor je geen plafond meer voelt. Je grote dromen worden werkelijkheid en niet meer ….

Misschien herken je dit:

  • Je droomt groot, maar het blijft bij dromen

  • Einde van de dag ben je vaak moe

  • Positieve energie ebt weg

  • De wil om iets te doen is er, alleen het resultaat nog niet

Het mooiste wat ik zelf vind met het manifesteren vanuit je hart op het ritme van de maan is: dat je krachtige manifestaties neer kan zetten die werkelijkheid worden. Sinds ik dit bewust toepas in mijn privé- en zakelijk leven gaan mijn manifestaties in een snel tempo van gedachten naar werkelijkheid. Het is niet eerst zien en dan geloven. Nee, het is eerst geloven en dan zal je het in werkelijkheid zien.

Maantraining

“Maan, Mindset, Manifesteren”

Maan
Mijn unieke maan methode is zo krachtig je hoeft niet eens wat van de maan te weten en het werkt al. Ik heb deze unieke methode zo ontwikkeld dat jij niks meer hoeft uit te zoeken en dat ook jij vanuit je hart op het ritme van de maan kan manifesteren. De maan is zo krachtig en dat ga je ontdekken tijdens de training. Je weet dan precies met welke maanstand jij iets wel of beter niet kan doen.

Mindset
Je hebt al kleine manifestatie in je leven ontvangen. Alleen nog steeds niet de grotere manifestaties die je zo graag zou willen, blijven onzichtbaar. Je mindset weet en je voelt dat jouw grote manifestaties werkelijkheid kunnen worden, alleen je vraagt jezelf af hoe? Met deze unieke methode zal je zien, voelen dat je vol vertrouwen met behulp van de maanstanden je manifestatie werkelijkheid maakt.

Manifesteren
Vanuit je hart manifesteren op het ritme van de maan is zo simpel. Alleen we maken veel te weinig gebruik van simpele stappen, we denken als mens snel dat het moeilijk moet zijn en dat iets niet makkelijk mag gaan. Met mijn unieke methode maakt het jou makkelijk om te manifesteren. Manifesteer vanuit je hart op het ritme van de maan en je komt weer in de flow, je krijgt je energie weer op orde.

Manifesteren op het ritme van de maan is niet alleen je wens op schrijven en dan voor netflix gaan hangen met een zak chips. Concreet aan de slag gaan met je wens met de maanstanden is net zo belangrijk. Mijn unieke methode gaat je hierbij helpen om een concreet manifestatie plan te maken. Je weet straks precies wanneer je manifestaties mag schrijven, stappen mag zetten en vergeet niet je rust momenten te pakken en het grote succes te vieren. In het begin kan het zijn dat je kleine succes momenten hebt ook deze moet je vieren en zijn even belangrijk als grote manifestatie successen. Hiermee trigger jij je dankbaarheid en creëer je nog meer energie, kansen en mogelijkheden. Niets is onmogelijk met manifesteren met de maan.

  • Werken met het ritme van de maan

  • Groot dromen met resultaat

  • Meer energie 

  • overvloed is er ook voor jou

Marie rose Neierink droomleven

Ik ben super blij dat ik de kans kreeg om de training te volgen Ik wist eerst niet wat ik qua inhoud mocht verwachten maar wauw wat was ik aangenaam verrast door de positieve professionele aanpak. Mijn leven ervaart een volledige metamorfos: zo had ik het op mijn eentje nooit bekeken, je krijgt controle over jezelf, je doen en laten krijgt een boost in de positieve richting.

Zodat je de negatieve gedachten leert verbannen en tal van nieuwe liefdevolle en interessante inzichten. Het geluk lacht mij toe, oké met vallen en opstaan en ondersteund door Johanna. Je bent nooit meer alleen in moeilijke situaties. Dank je wel Johanna!
Marie-Rose Neirinck

Miranda Brinksma Manifesteer je droomleven

Lieve Johanna, door jou reikende hand te aanvaarden heb je me hernieuwd kennis laten maken met mezelf en mijn innerlijke wijsheid. Ik had nooit, maar dan ook echt nooit kunnen vermoeden dat ik er ooit nog eens van het leven mocht gaan genieten. Elke dag manifesteer ik zelfs mijn droombaan is werkelijkheid geworden. Ik werk minder uren en verdien meer geld. Ik sta weer vrolijk in het leven en zie mogelijkheden. Dank je wel voor je begeleiding en al je mooie inzichten ♥ Dank je wel voor jou liefde voor de mens. ♥
Miranda Brinksma

De training:

Je ontdekt wanneer je het welk maan ritme kan inzitten en wanneer je beter een stapje terug mag doen om je droomleven te manifesteren. Je gaat na deze training meer positiviteit voelen, je denkt in mogelijkheden en niet meer in belemmeringen. En je durft los te laten waar je niet meer gelukkig van word. Als het manifesteren even niet wil dan trek je bij mij even aan de bel en ik kom je persoonlijk in de groep helpen.

Je hebt straks de touwtjes van het leven weer in handen en de positieve energie wat je wel wilt stroomt. Je zal zien dat er steeds weer nieuwe manifestaties komen en werkelijkheid zullen worden als jij je inzet toont. Je zal merken dat je manifestaties nét wat makkelijker gaat en minder energie kost.

Wat krijg je:

De maankalender met de energie van elke maanritme. Zo kan je nooit meer vergeten wanneer je het beste wel of juist niet moet doen. In de besloten instagram groep word je gesteund. Elke maand is er een live waar jij je vragen mag stellen. Spontaan leg ik in de groep een orakelkaart van het orakel van de maan. Wil jij alles uit het leven halen, meer overvloed en energie ervaren? Dit kan met deze unieke training manifesteer vanuit je hart met het ritme van de maan. De training is een reis, een reis naar jouw droomwensen, en als eindbestemming: JOUW GELUK!

“Laat je nooit wijs maken, dat het er niet voor jouw is.
Overvloed is er ook voor jou!”

Maantraining

Maantraining

De maantraining is tot december 2023

De maankalender  2023 met de energie van elk maanritme
ontvang je in je mailbox en via de brievenbus.
Zo kan je nooit meer vergeten, wanneer
je het beste wel of juist niet moet doen.

Affirmatie bij elke maanstand

In de besloten instagram groep word je gesteund door anderen

Elke maand is er een live waar jij je vragen mag stellen

Spontaan leg ik in de groep een orakelkaart

Wil jij alles uit het leven halen,
meer overvloed en energie ervaren?
Dit kan met manifesteren op het ritme van de maan.

eenmalig of in termijnen

Nu € 999,00 (exl.btw)