Gratis E-Book

Gratis E-Book 2019-08-04T15:57:39+02:00

DOWNLOAD NU MIJN NIEUWE E-BOOK

Mijn persoonlijk levensverhaal met soms heftige gebeurtenissen.

Na aanmelding ontvang je nieuws, aanbiedingen, speciale aankondigingen en meer als eerste in de mail. Afmelden is altijd mogelijk.

Levensverhaal

Fijn dat je mijn e-book gaat aanvragen.

Levensverhaal met soms heftige gebeurtenissen. Soms zullen er misschien heftige verhalen zijn en zal je denken wow, wat kan een mens soms veel mee maken. Iedereen heeft zijn rugzak met een levensverhaal en iedereen draagt zijn rugzak op zijn eigen manier.

Ik was altijd bezig persoontje en verveelde mij niet snel. Toen ik rond de acht jaar was ging ik op voetballen, ik speelde veel buiten en was soms net een jonge die in bomen klom. Ik kon geen schone kleren aan hebben, want voor dat je het wist waren die alweer smerig. Als ik iemand zag die hulp nodig had dan was ik daar aanwezig of ik vroeg dat ik ook mee mocht helpen.

Van jongs af aan ben ik al gek op dieren. Alles wat beweegt vond ik mooi. In mijn e-book lees je ook diverse gekke verhalen over mijn aanschaf van dieren.
Van een rat tot een beer en uit eindelijk een konijn en hond werd. Soms denk ik wel mijn levensverhaal is een waargebeurde film waard.

Wat ik jou hiermee wil laten zien dat ik mijn positiviteit heb gekregen, door mijn levenslessen die niet altijd fijn waren om mee te maken. Ze zeggen wel eens een grote leermeesters krijgen de harde leerlessen. Ik ben er ook van overtuigd dat je soms onbewust doordat je een gever bent en iedereen een kans wil geven ook de foute mensen op je pad aantrekt.

Ik hoop dat je door mijn verhaal te lezen van de soms heftige gebeurtenissen dat je nooit mag opgeven. En soms is het niet fijn het leven maar er is altijd een zonnetje weer in je leven. En ook goede momenten komen. Geef nooit op!

Ik wens je veel lees plezier toe.

Liefde
Blijf  hierin geloven
wat je ervaring ook is

Doorzetten
Geef nooit op hoe 
zwaar het soms ook is

Positief
Blijf altijd positief
Wat er ook gebeurd in je leven

Na aanmelding ontvang je nieuws, aanbiedingen, speciale aankondigingen en meer als eerste in de mail. Afmelden is altijd mogelijk.

“Ontdek de kracht van jezelf
*Johanna Dijkstra*