Spreker

Spreker 2017-11-10T15:00:31+00:00

Spreker met interactie, enthousiasme & humor

Zoek je een spreker die de interactie met jouw publiek aangaat. Iemand die met enthousiasme en humor het publiek weet te boeien over het leven de persoonlijke kracht en positieve mindset. Met een positieve mindset en persoonlijke kracht inspireer en motiveer ik jouw publiek om het verschil te maken en succesvol te zijn.

Ik ben praktisch ingesteld en een open boek wanneer het gaat over mijn rumoerige leven en ik deel met plezier de tips die mij succes hebben gebracht. Het resultaat is het bewijs!

Mijn hele werkzame leven ben ik actief op het gebied van persoonlijke kracht. Iedereen vindt het lastig, hoor ik overal om me heen. Dat was vroeger zo en daar is niets aan veranderd. Wanneer je de juiste mindset hebt en meer luistert dan spreekt, zul je zien dat het leven en zichtbaar jezelf zijn een stuk leuker en makkelijker wordt.

Johanna Dijkstra spreker on stage

JOHANNA IN DE PERS

Durf zichtbaar jezelf te zijn!

INSPIREREN & MOTIVEREN

Het begint bij jou, niet bij de ander.

Je hebt meer in je mars dan je zelf vaak beseft. Kansen en mogelijkheden zien waar anderen problemen zien. De huidige, digitale tijd biedt je veel mogelijkheden om dingen anders, sneller en beter te realiseren. Tijd en creativiteit zijn hierin de sleutels naar succes.

Maak van je mindset een prioriteit.

Anders denken, anders werken, andere resultaten.

Ik bedenk ter plekke oplossingen voor allerlei uitdagingen in het publiek. Ik laat je zien hoe creatief denken werkt en daag het publiek uit om mee te denken. Wanneer nodig breng ik mensen met elkaar in verbinding, je ontdekt hoe je elkaar kunt inspireren en steunen als mens en als vrouw. Geef jezelf eens een applaus, daar ga je van stralen.

Alles wat je kunt bedenken, kun je waarmaken. Niks is onmogelijk!

Daag me uit en laat je verrassen.

Johanna Dijkstra komt graag bij u spreken
Boek Johanna als spreekster

Alles wat je kunt bedenken , kun je waarmaken! Niks is onmogelijk.

Pascal Fredrik referentie

“Johanna is een zeer aangename persoonlijkheid, die het publiek weet mee te krijgen met haar openheid en warmte. Bij SpeakersNight raakte ze het publiek met haar persoonlijke verhaal en inspireerde zij door te vertellen hoe zij haar angsten om wist te buigen tot kracht en zelfverzekerdheid. Met Johanna zit je avond goed!”

Pascal Frederik Organisator SpeakersNight, SpeakersNight
Caroline Haan-Preemen referentie

“Johanna weet mensen op een (inter)actieve wijze te boeien. Met een vleugje humor houdt zij een spiegel voor en komt zij tot de kern.”

Caroline Haan-Preemen, Your Style ID
Harminka Vellinga referentie

“Johanna is een inspirerende spreker die je aanzet tot actie. Johanna weet je te motiveren en te activeren.”

Harminka Vellinga, Gewicht & Voeding
Lianne Harkink

“Tijdens het gezellige, waardevolle en leerzame evenement van Johanna waar ik bij was in Apeldoorn heb ik ontzettend genoten van Johanna haar lef, eerlijkheid, openheid, humor en praktische tips. Ze zette ons allen stuk voor stuk aan het nadenken en vooral; motiveerde ons tot actie! En daar heb ik enorm veel aan gehad, tot aan de dag van vandaag. Bedankt Johanna!”

Lianne Harkink, Ontwerper en Illustrator
Boek Johanna als spreekster

LEZINGEN GEGEVEN VOOR