Spreker

Spreker 2017-10-22T11:52:38+00:00

Interactie, enthousiasme & humor

Zoek je een spreker die de interactie met jouw publiek aangaat. Iemand die met enthousiasme en humor het publiek weet te boeien over mindset en sales. Met een positieve mindset en persoonlijke kracht inspireer en motiveer ik jouw publiek om het verschil te maken en succesvol te zijn.

Ik ben praktisch ingesteld en een open boek wanneer het gaat over mijn leven en ik deel met plezier de tips die mij succes hebben gebracht. Het resultaat is het bewijs!

Mijn hele werkzame leven ben ik actief op het gebied van mindset en sales. Iedereen vindt het lastig, hoor ik overal om me heen. Dat was vroeger zo en daar is niets aan veranderd. Wanneer je de juiste mindset hebt en meer luistert dan spreekt, zul je zien dat verkopen en zichtbaar zijn een stuk leuker en makkelijker wordt.

JOHANNA IN DE PERS

Durf zichtbaar jezelf te zijn!

Mindset & Sales

Van blokkade naar actie

Het begint bij jou, niet bij de ander.

Je hebt meer in je mars dan je zelf vaak beseft. Kansen en mogelijkheden zien waar anderen problemen zien. De huidige, digitale tijd biedt je veel mogelijkheden om dingen anders, sneller en beter te realiseren. Tijd en creativiteit zijn hierin de sleutels naar succes.

Maak van je mindset een prioriteit.

Anders denken, anders werken, andere resultaten.

Ik bedenk ter plekke oplossingen voor allerlei uitdagingen in het publiek. Ik laat je zien hoe creatief denken werkt en daag het publiek uit om mee te denken. Bijvoorbeeld ‘hoe je een blokkade kunt omzetten in realistische acties’ en ‘hoe je op simpele wijze meer klanten krijgt’. Wanneer nodig breng ik mensen met elkaar in contact die elkaar verder kunnen helpen.

Daag me uit en laat je verrassen.

Johanna Dijkstra komt graag bij u spreken
Boek Johanna als spreekster

Alles wat je kunt bedenken , kun je waarmaken! Niks is onmogelijk.

Caroline Haan-Preemen referentie

“Johanna weet mensen op een (inter)actieve wijze te boeien. Met een vleugje humor houdt zij een spiegel voor en komt zij tot de kern.”

Caroline Haan-Preemen, Your Style ID
Harminka Vellinga referentie

“Johanna is een inspirerende spreker die je aanzet tot actie. Johanna weet je te motiveren en te activeren.”

Harminka Vellinga, Gewicht & Voeding
Lianne Harkink

“Tijdens het gezellige, waardevolle en leerzame evenement van Johanna waar ik bij was in Apeldoorn heb ik ontzettend genoten van Johanna haar lef, eerlijkheid, openheid, humor en praktische tips. Ze zette ons allen stuk voor stuk aan het nadenken en vooral; motiveerde ons tot actie! En daar heb ik enorm veel aan gehad, tot aan de dag van vandaag. Bedankt Johanna!”

Lianne Harkink, Ontwerper en Illustrator
Boek Johanna als spreekster

LEZINGEN GEGEVEN VOOR