Tarot

Tarot 2018-11-16T18:33:38+02:00

Online Tarot legging

Jouw vrouw, mijn vrouw. Wat een herkenning van de week op tv. De ene heeft bijna geen geld en een smerige boel in huis. De andere financieel goed voor elkaar en een brand schoon huis.

Toen ik zelf financieel er erg slecht voor zat en zelfs bij de voedselbank mijn boodschappen haalde. Heb ik er altijd voor gezorgd dat mijn huisje netjes en fris was. En ik zelf ook schoon en netjes de deur uit ging. Dit was een zware tijd kan ik je vertellen. Mijn hoofd liep soms over van frustratie en slaploze nachten en rare gedachten.

Toch heb ik doorgezet en altijd alles voor elkaar gekregen. Niet omdat het moest, maar omdat ik het zelf wilde. Ik wilde er netjes bij lopen zodat niemand zag dat ik het financieel slecht had.

Heb mezelf altijd weg gecijferd, ik was niet goed genoeg. Ik heb diabetes geen werkgever die mij wilde. Heb plekken op mijn benen wat brandwonden lijkt en ik was te dik geen man wilde mij……Noem alle negatieve gedachten maar op en ik had ze over mijzelf. Andere mensen gaf ik elke dag complimenten en was ik dankbaar voor. Maar mijzelf vergat ik altijd.

Omdat ik zelf veel zie en voel wat toen in die tijd niet door de buitenwereld begrepen werd voelde ik mezelf altijd een rare eend die nergens bij hoorde.

Liefde
 Waarom belt hij/zij me niet terug?
Kom ik de ware nog eens tegen?
Blijven we bij elkaar? 

Werk
Krijg ik die nieuwe baan?
Gaat mijn bedrijf succesvol zijn?
Is dit de juiste keuze ?

Financieel 
Gaat het financieel beter worden?
Heb ik de juiste stap gezet?
Ik twijfel over mijn keuze?

Online tarot reading

Manifestatie TV

Ik ben wie ik ben. Heb toen alle moed verzameld en gesolliciteerd bij het tv programma dit is mijn toekomst op RTL 4. En ja hoor ik mocht komen kijken achter de schermen als een collega live op tv was. De avond ervoor zei ik tegen mijn ouders jullie kunnen de opnames van morgen wel starten want zij is vast ziek of kan niet en ik mag morgen op tv. Mijn ouders meteen…….Nou dat zal nog wel niet, want hiermee heb jij nog geen ervaring genoeg…..

De volgende ochtend half 7 vergeet het nooit weer!  Ik zat op de wc op mijn mobiel te scrollen en ja hoor telefoon…..mijn collega kon niet komen en of ik het ook aandurfde om meteen een uitzending te gaan doen…….ik stond te springen in de wc en moest mijn billen nog afvegen. Maar ik zei volmondig JAAAA.  Ik leefde toen en nu nog steeds als ik iets spannend vind met de uitspraak: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan…Pippi Langkous”

Ik was zo enthousiast maar tja het was nog vroeg in de ochtend en kon nog niemand bellen. In de auto iedereen gebeld dat ik vanmiddag op tv kwam. Ooh wat was ik hyper de piep en wat een fantastische ervaring. Soms mis ik de tv nog wel eens.

VIP-dag

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan”
*Pippi Langkous*

Online Tarot Sessie

Nu ik terug kijk ben ik zo dankbaar  dat ik dit allemaal heb mee gemaakt. Ik win de miss verkiezing qua uiterlijk niet, maar ben wel een unieke eend  met stralende oogjes , glimlach om mijn mond . En als ik een borreltje te veel drink, dan denk ik echt dat ik de X-factor heb en dan zing   ik uit volle eendenborst mee. Alleen kan je mij aan het einde van de avond boeken als je het café leeg moet. (SMILE)

Ik ben geen lelijke eend uit de dop meer, maar een unieke maffe eend.

Alleen online!

Mijn online werk doe ik met veel plezier.
Nu weet ik dat jij vast en zeker vragen hebt over liefde, Waarom belt hij/zij me niet terug? Kom ik de ware nog eens tegen? Blijven we bij elkaar? of een vraag over werk, financiën etc.

Woon je nu ver weg of kan je niet ver reizen, geen probleem.
We gaan de tarot sessie gewoon online doen. De investering naar jouw online tarot sessie bedraagt: € 97,00 excl. btw.

Aanbieding

Daarom bied ik nu eenmalig een consult aan van 60 min voor € 50,00 of 1 adpack van 50 voor de mensen in FutureNet.

Ik beantwoord al jouw vragen over liefde, relaties, werk of toekomst gerichte vragen in het nu.

(Gezondheid vragen en contact maken met overleden doe ik niet.)

Johanna Dijkstra komt graag bij u spreken

Wil jij Online Tarot ontvangen, meld je dan hier aan.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Ja, ik wil de Online Tarot!

Laat hier je bericht achter

[recaptcha]