Mijn succesvolle verkoop geheim

Mijn succesvolle verkoop geheim

Nou vooruit ik zal je mijn succesvolle verkoop geheim met je delen!
Wel op één voorwaarde, ik doe het alleen wanneer jij het dan ook zelf doet!

Factoren

Jij hebt jezelf vast wel eens afgevraagd welke factoren zijn bepalend voor jouw succesvolle verkoop? Is het je vlotte babbel? Scherpe vragen stellen en goed luisteren? Mijn geheim is eigenlijk geen geheim.

Focus

Iedereen kan het ook jij. Dus stop met twijfelen en ga doen! Bepaal wat er voor nodig is om een succesvolle verkoop te maken en behoud de focus en blijf het keer op keer doen. Bij elke stap dat je niet bent geslaagd tot verkoop ben je dichterbij je verkoop kansen. Blijf doorzetten en doen. Zo simpel is het.

Mijn geheim is volledige focus en doorzettingsvermogen en maak af waaraan je bent begonnen hierdoor behaal je goede succesvolle verkopen. Simpel hé!

Actie

Nu ga ik je in actie zetten!

Je gaat voor twee maanden minimaal twee keer per week iemand benaderen om je product/dienst te verkopen met volledige focus en je doorzettingsvermogen. Plan in wanneer je de tijd neemt om iemand te benaderen zodat je focus blijft en je doel helder is.

Laat mij weten hoe het is gegaan.
Succes!

By | 2017-05-19T14:22:32+00:00 23 mei 2017|Manifesteren|0 reacties

Reageer