Johanna

Johanna 2017-11-04T17:49:05+00:00
Johanna Dijkstra

Ik woon in het noorden van het land en heb vanaf het moment dat ik kan spreken nooit weer mijn mond gehouden. Op 08-08-2008 heb ik gekozen voor het ondernemerschap en weten opdrachtgevers de weg naar mij te vinden. Mijn enthousiasme, directheid, flexibiliteit en openheid maakt mij tot een inspirerende spreekster.

Het feit dat ik diabetes heb, heeft mij geleerd te denken in kansen en mogelijkheden. Oplossingen zoeken voor de uitdagingen die op mijn pad komen. Door deze mindset heb ik mijn diabetes nooit als een beperking gezien. Zoals ik zelf in het leven sta, zo werk ik ook met mijn opdrachtgevers. Positief en meedenkend.

Mijn enthousiaste nieuwsgierigheid geeft mij het lef en mijn nuchtere kijk op het leven geeft mij het plezier om de doener die ik ben met humor opgewekt door het leven te gaan. Eerlijkheid en elkaar de liefdevolle aandacht geven staan voor mij op nummer 1. Ik heb een passie voor mensen, dieren en stoere auto’s. Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie, vrienden en mijn bobtail Layka. In de zomer ben ik veel buiten te vinden, wandelen, sauna, terras. Gezelligheid vind ik erg belangrijk.

enthousiast – lef – nieuwsgierig – nuchter – eerlijk – aandacht – opgewekt – doener – humor

Johanna

Persoonlijke aandacht die werkt!

Layka Hond

“Vanaf het moment dat ik wakker ben, loop ik meteen de trap op naar Johanna toe. Dan spring ik lekker op bed om haar wakker te maken. Ik wil namelijk het liefst meteen even met haar knuffelen. Vroeger durfde ik dat niet, want mijn vorige baasje heeft mij niet zo netjes behandeld. Johanna heeft veel geduld met mij gehad en nog steeds en met mijn knuffels wil ik laten zien hoeveel ik dat waardeer.

Na het douchen gaan we samen naar buiten. Even lekker los lopen met mijn neus in de wind. Johanna neemt dan meteen een cappuccino voor zichzelf mee. Even rustig starten. Wanneer Johanna daarna aan het werk ga, nestel ik me lekker op mijn plekje bij haar op kantoor. Soms vergeet ze tijd voor zichzelf te nemen en haar werk los te laten. De beste manier om dat voor elkaar te krijgen is wanneer ik onderaan de trap ga zitten en vervelend ga lopen doen. Dan komt ze meteen naar beneden en beseft ze dat het tijd is voor wat anders dan werk. Zo kom ik de dag wel door.”

Bobtail Layka