Johanna

Johanna 2017-10-22T11:54:55+00:00
Johanna Dijkstra

Missie & Visie

Missie

Ik (Johanna Dijkstra) ben een betrouwbare, deskundige partner voor mijn opdrachtgevers wanneer het gaat om  salestrainingen en spreken over mindset en sales. Voor mijn opdrachtgevers ga ik door het vuur. Ik rust niet totdat ik de gewenste resultaten heb gerealiseerd.

Ik streef altijd naar een langdurige, succesvolle en plezierige samenwerking.

Visie

Een goede match tussen opdrachtgever en mij is voor mij een ‘hart‘ criterium. Het is voor mij alleen mogelijk om met passie en enthousiasme te kunnen werken wanneer de opdrachtgever volledig bij mij aansluit. Dit is de weg naar het succesvol vervullen van de opdracht.

Ik zie graag dat iedereen stopt met verkopen en begint met helpen.
Iedereen wil geholpen worden, jij ook!

Johanna

Persoonlijke aandacht die werkt!

Johanna Dijkstra

Ik woon in het noorden van het land en heb vanaf het moment dat ik kan spreken nooit weer mijn mond gehouden. Op 08-08-2008 heb ik gekozen voor het ondernemerschap en weten opdrachtgevers de weg naar mij te vinden. Mijn enthousiasme, directheid, flexibiliteit en openheid maakt mij tot een professionele spreker en salestrainer.

Het feit dat ik diabetes heb, heeft mij geleerd te denken in kansen en mogelijkheden. Oplossingen zoeken voor de uitdagingen die op mijn pad komen. Door deze mindset heb ik mijn diabetes nooit als een beperking gezien. Zoals ik zelf in het leven sta, zo werk ik ook met mijn opdrachtgevers. Positief en resultaatgericht.

Ik heb een passie voor mensen en auto’s. Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie, vrienden en mijn bobtail Layka. Layka kwam, 9 maanden oud, bij mij wonen nadat ze langdurig was mishandeld. Met veel geduld en liefde is ze nu de vrolijkheid zelve. In de zomer ben ik veel buiten te vinden, wandelen, sauna, terras. Gezelligheid vind ik erg belangrijk.

enthousiast – lef – nieuwsgierig – nuchter – eerlijk – aandacht – opgewekt – doener – humor

Bobtail Layka